• Het is weer FC Utrecht week

    FC Utrecht

Aftrap FC Utrecht Week in Houten

HOUTEN Van 7 t/m 14 december is de FC Utrecht Week in Houten.

WALKING FOOTBALL  Op vrijdag 7 december trapt SV Houten de week af met een 'Walking Football' toernooi. Het is een demonstratietoernooi, waarbij 6 teams bestaande uit mannen en vrouwen van 60 jaar en ouder, in actie komen. De wethouder Sport, Kees van Dalen is zelf ook van de partij. Het toernooi start om 10.00 uur.

CLINIC & FIFA E-SPORT In de middag komt FC Utrecht on Tour met een clinic langs bij FC Delta Sports, van 15.00 uur tot 16.45 uur. Voor jongeren van 10 tot 23 jaar wordt er een FIFA-toernooi op de Playstation georganiseerd in het Huis van Houten. De E-sporter van FC Utrecht is er ook en deelt zijn ervaringen. Het toernooi is van 15.00 tot 17.00 uur. Aanmelden via jonginhouten@vanhoutenenco.nl.

SAMENWERKING Gemeente Houten en FC Utrecht werken al jaren samen. Voor beiden zijn gezond leven en meer bewegen belangrijke thema's. Om deze samenwerking te vieren zijn er jaarlijks allerlei activiteiten in Houten waar FC Utrecht aanwezig is en omgekeerd.

FC UTRECHT - HERACLES VOOR JONG EN OUD Op zondag 9 december speelt FC Utrecht tegen Heracles Almelo. Vanzelfsprekend zullen er ook Houtenaren in het stadion te vinden zijn. FC Utrecht heeft samen met Stichting Leergeld geregeld dat 25 kinderen gratis naar de wedstrijd gaan met de spelersbus. Ook zijn er bij deze wedstrijd een aantal senioren uitgenodigd om plaats te nemen in het speciale ouderenvak. Sportpunt Houten organiseert daar een 'Koffieplus' op locatie. De Koffieplus is bedoeld als een gezellig moment voor senioren waarin diverse actuele (beweeg)onderwerpen aan bod komen en waar vooral gezelligheid en sociaal contact centraal staan, met een kop koffie of thee. De thema's van Koffieplus kiest het Sportpunt samen met senioren uit Houten.