• De afsluiting van de curling competitie

    Rene van den Brandt

Afsluiting Rond on Ice

HOUTEN Na 23 dagen Winterse gezelligheid op Het Rond zijn zondagavond de koelmachines uitgezet en kijken we terug op een fantastisch geslaagd evenement voor jong en oud! Met ruim 70 vrijwilligers heeft Rond on Ice de afgelopen drie weken voor veel schaatsplezier en huiselijke gezelligheid gezorgd.

23 DAGEN IJSPRET VOOR EN DOOR HOUTEN Zowel voor jong als oud heeft Rond on Ice haar deuren geopend. In de eerste week hebben ruim 1500 basisschoolleerlingen met de klas een uitstapje gemaakt naar de ijsbaan. In plaats van de wekelijkse gymles konden ze zich heerlijk uitleven op het ijs. Twee ouderenbezoeken van het Haltna Huis en Van Houten en Co aan de huiskamer van Houten. Nostalgische gezelligheid, de sjoelbakken op tafel, heerlijke warme chocomel en fleece dekens. Theaterkoor Houten en Koorcompany brachten met hun mooie repertoire de Huiskamer helemaal in Kerstsferen. En daarnaast natuurlijk het vrij schaatsen, disco- en blacklight schaatsen waarbij er 23 dagen een gezellige bedrijvigheid is geweest op Het Rond. Ook de Rond on Ice curling competitie is dit jaar uitgegroeid tot 30 teams, die in 4 avonden streden om een plaats in de finale.

WINNAAR ROND ON ICE CURLING COMPETITIEon Ice curling competitie] Op zaterdag 5 januari vond de Rond on Ice curling finale plaats, waarbij DJ R3DBIRD voor de muzikale omlijsting zorgde. 10 teams streden om de felbegeerde gouden bezem, curlingbeker en oorkonde. Na een gezellige avond volgde de uitreiking. Dit jaar mogen de IJskonijnen de welverdiende titel Rond on Ice Curling kampioen 2018/2019 dragen.

Hartelijk dank aan alle Rond on Ice bezoekers namens alle vrijwilligers en Stichting Rond on Ice. Hopelijk tot volgend jaar!