• Leesclub

    Arjanneke v.d.Berg

Leesclub Engelse literatuur

HOUTEN In Houten start een leesclub Engelse literatuur. In Bibliotheek Lek en IJssel, locatie Houten-Centrum is op donderdagmiddag 27 februari een informatiebijeenkomst voor mensen die graag Engelstalige boeken lezen en het leuk vinden om die met andere liefhebbers van de Engelse taal te bespreken.

De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, in samenwerking met de bibliotheek. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar.
Leidraad voor de groepen is een lijst van moderne Engelstalige literatuur die is opgesteld door deskundigen. Senia-leesclubs lezen 6 à 7 boeken per jaar en bespreken die aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek houvast geven. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

PRAKTISCHE INFORMATIE Belangstellenden zijn welkom op 27 februari in het koffieatelier van Reinaerde in de Bibliotheek Lek en IJssel, Onderdoor 158 in Houten. Aanvang 14.00 uur.De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Aanmelden mag via e-mail ria.benschop@senia.nl.