• Schilderij van Ineke Hoetmer

    Kunst in het Kruispunt

Kunst in Het Kruispunt

HOUTEN Kom op 1 of 2 februari naar Kunst in het Kruispunt, twee dagen waarin kunst centraal staat. Geniet van de tentoonstelling van schilderijen, foto's en kijkdozen en volg een leuke workshop.

Zaterdag tussen 10.30 en 16.30 uur zijn overal in het gebouw leuke en leerzame workshops voor volwassenen en kinderen: Dans de Flamenco; Bloemschikken; Stapel op stipjes (porselein schilderen); Rap 'n rap (een rap maken en uitvoeren); Tel a Story (videografie); Verf een doekje (kinderen vanaf 4); Mooi afval (werken met pijltjes en rolletjes van afvalpapier); Sieraden maken (vanaf 10 jaar); Schilderen op schoot (schilderen met peuters). Doe mee en schrijf je in. In de kerkzaal is live muziek te horen van modern tot klassiek.
De hele dag door is er koffie, thee en fris te krijgen met wat lekkers erbij. Tussen de middag wordt er gezorgd voor soep, belegde broodjes en lunchhapjes, tegen kleine prijsjes.

Zondag is de tentoonstelling er ook nog en is er een kerkdienst o.l.v. ds. Marten Tel met als thema: Jezus zegent de kinderen. Het verhaal wordt verteld vanuit de Indonesische Vertelbijbel. Inloop met koffie en thee vanaf 10.00 u, start van de dienst om 10.30 u. Van harte welkom!

De beschrijving, tijden en prijzen van de workshops vindt u op www.gkvhouten.nl Uw aanmelding voor workshops kunt u mailen naar kostergj@gmail.com
GKv Het Kruispunt, Het Spoor 51.