• Bibliotheek Houten

Kinderboekenweek-activiteiten in de bieb

HOUTEN De Kinderboekenweek is het grootste leesfeest voor kinderen. Samen met lokale partners houdt de Bibliotheek Houten-Centrum drie gratis activiteiten: bezoek van schrijver-tekenaar Harmen van Straaten, een bijzondere escape game en Klooien met kinderboeken. Aanmelden/kaarten afhalen vanaf 18 september.

Zaterdag 5 oktober 2019 van 15.15 tot 16.15 uur, voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Maak een fantastische fantasiereis met schrijver-tekenaar Harmen van Straaten, onder meer bekend als schrijver van 'Je bent super... Jan!', het Kinderboekenweekgeschenk van 2013. Deze middag draait het om zijn boek 'De geheimzinnige verdwijning van Toni Malloni'. Gratis kaarten zijn vanaf woensdag 18 september af te halen in de Bibliotheek Houten-Centrum, zolang de voorraad strekt. Georganiseerd door de Bibliotheek en Boekhandel De Kler.

Woensdag 9 oktober van 18.30 tot 20.00 uur. Een spannende avond voor kinderen uit groep 7 en 8. Doe mee aan de escape game rond Koen, die onverwacht in Houten is beland, en maak kans op een mooie prijs. Het aantal deelnemers is beperkt, aanmelden kan vanaf woensdag 18 september via houten@bibliotheeklekijssel.nl. Georganiseerd door de Bibliotheek en stagiairs van het Calscollege.

Vrije inloop op donderdag 10 oktober, van 15.00 tot 16.30 uur, voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Kom vervoermiddelen knutselen van natuurlijke materialen en ontdek de doe-boeken van de Bibliotheek. Georganiseerd door de Natuur Ontdek Plek en de Bibliotheek.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/kinderboekenweek.