• Voorleesfeest

    Bibliotheek Lek & IJssel

Gratis muzikaal voorleesfeest 'Snip'

HOUTEN Op dinsdag 10 december van 10.00 – 10.45 uur trakteren de Bibliotheek Houten en Houtens Muziek Collectief kinderen van 2-4 jaar op een vrolijk voorleesfeest met liedjes en muziek in de Bibliotheek Houten-Centrum. Vanaf zaterdag 7 december kunnen gratis kaarten worden afgehaald, zolang de voorraad strekt.

Centraal staat het prentenboek 'Snip' van Claudia Lagermann. Snip is een gewone vogel, maar hij durft niet te vliegen. Hij blijft alleen achter als zijn vogelvriendjes naar het zuiden trekken en helpt allerlei dieren in nood met hun voorbereidingen voor de winter. En dan is het ineens weer lente…

Christianne Maurer neemt de kinderen mee in de wereld van het prentenboek. Daarbij wisselt ze het voorlezen van het verhaal af met vrolijke muziek. Tot slot gaan de kinderen in de bibliotheek op zoek naar instrumentjes en gaan ze zelf muziek maken.

Er is plek voor 25 kinderen van 2 - 4 jaar en hun ouders. Uitsluitend toegang met een kaartje, vanaf zaterdag 7 december gratis af te halen in de Bibliotheek Houten-Centrum. Zolang de voorraad strekt.

Kijk voor meer informatie over dit feest op www.bibliotheeklekijssel.nl/houten.