• Driekoningenvoettocht

  RK Parochie
 • Driekoningenvoettocht

  RK Parochie
 • Driekoningenvoettocht

  RK Parochie
 • Driekoningenvoettocht

  RK Parochie
 • RK Parochie

Driekoningenvoettocht

HOUTEN / BUNNIK / WIJK BIJ DUURSTEDE De zestiende editie van de Driekoningenvoettocht wordt gehouden op zondag 5 januari 2020.

Men loopt dit jaar van Werkhoven naar Doorn, met een korte stop in Driebergen. Voor wie de afstand te groot is (ongeveer 15 kilometer), is het ook mogelijk bij de tussenstop aan te haken. Het thema dit jaar is: Bruggen Bouwen. Daarbij past het natuurlijk goed dat de tocht dit keer in een andere parochie eindigt.

Men begint met een kop koffie in Werkhoven, om ongeveer 10:30 uur (direct na de viering van 9:30 uur). Om 11:00 gaat men lopen. Na afloop, na de lichtjesviering, wordt u met bussen naar uw beginpunt teruggebracht (rond 17:00 uur).

Een deel van de tocht gaat langs weilanden en over enigszins modderige paadjes, dus het is een goed idee om goede, waterdichte schoenen aan te doen. 

Meer informatie vindt u op de website: http://www.driekoningenvoettocht.nl. U kunt zich daar ook aanmelden

Ervaart u de driekoningentocht als een bijzondere tocht, en wilt u uw verbondenheid laten blijken? Schrijf u dan bij het aanmelden direct in als vriendvandedriekoningen! U steunt hiermee deze bijzondere wandeltocht en ontvangt af en toe een leuke attentie.