• Op de Rondweg in Houten zijn woensdagmorgen drie auto's betrokken geraakt bij een aanrijding. Het ongeluk gebeurde bij de inrit van de wijk het Muur.

    Een van de inzittenden had last van zijn nek en rug. Daarom werd de brandweer ter plaatste gestuurd, maar uiteindelijk mocht de bestuurder zelf uitstappen. Hij is wel met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Verder raakte niemand gewond.

    De politie leidde het verkeer tijdelijk over één rijstrook. Dat leverde een korte vertraging op voor verkeer op de Rondweg.

Incident op spoor

HOUTEN - Na een melding van incident op het spoor bij de Lekbrug rukte de brandweer vorige week op donderdag laat in de avond uit. Het ging om een aanrijding met een persoon, mogelijk zelfdoding. Het incident bleek zich te hebben afgespeeld aan de Culemborgse kant van de brug dus de brandweerlieden uit de gemeente Houten konden toen dat was vastgesteld weer terugkeren naar de kazerne.

Drie auto's in aanrijding

HOUTEN - Drie auto's raakten vorige week woensdagmorgen betrokken bij een aanrijding op de Rondweg bij de inrit van de wijk De Muur. De brandweer werd opgeroepen, omdat één van de inzittenden last had van zijn nek en zijn rug. De brandweer werd op pad gestuurd met de melding beknelling. Toen de brandweer ter plaatse was bleek de bestuurder met behulp van ambulancepersoneel zelf uit te kunnen stappen. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Verder raakte niemand ge wond. De brandweer reinigde het wegdek. De politie leidde het verkeer tijdelijk over één rijstrook. Dat leverde een korte vertraging op voor verkeer op de Rondweg.

Auto te water

HOUTEN - De brandweer rukte vorige week dinsdagmorgen uit voor een melding van auto te water bij de Kruisweg. Daar ter plaatse gekomen, bleek er voor de brandweer weinig te doen. De bestuurster was met behulp van omstanders zelf uit de auto gekomen. De brandweer sprak even met de vrouw en keerde toen terug naar de kazerne. (JvA)