• Foto: Kids Lodge

1e Vijfwal Family Run

HOUTEN Op vrijdag 19 mei vindt de eerste Vijfwal Family Run plaats, georganiseerd door familiecentrum Kids Lodge en Sportpunt Houten. De Vijfwal Family Run is een obstakel run voor het hele gezin, waarbij met name plezier hebben voorop staat.

Er zijn twee routes uitgezet, zodat deelname aan de Vijfwal Family Run mogelijk is voor kinderen vanaf 4 jaar. Er is een route van ongeveer 1,5 kilometer voor kinderen van 4 tot 10 jaar en hun ouders en een route van ongeveer 5 kilometer voor kinderen van 10 jaar en ouder en alle andere deelnemers. Beide routes starten vanaf Park Schoneveld bij More Chi Martial Arts en eindigen bij Kids Lodge, waar nog een gezellige borrel plaatsvindt.

Om 17.30 uur worden de deelnemers verwacht, waarna om 18.00 uur de warming plaats vindt onder leiding van sportclub Body Business. Daarna gaan de deelnemers over de Vijfwal, waar zij eindigen bij Kids Lodge. Met een pendeldienst kunnen deelnemers weer naar de startplaats worden gebracht.

Op het moment van schrijven zijn er nog enkele startbewijzen te koop. Deelname is € 2,50 en mocht je nog willen deelnemen, check dan snel via www.kidslodge.nl of www.sportpunthouten.nl of er nog startnummers beschikbaar zijn.