Zakelijk lezersnieuws

Inschrijving Loop door Houten

Vrijdag 14 juni is het weer zover..de Loop door Houten. Luuk en Nina zijn er ook al klaar voor zoals jullie zien. Let op de verandering bij het inschrijven: Je kunt je digitaal aanmelden op www.loopdoorhouten.nl tot 13 juni.

ZZP-CAFÉ Houten

VriMiBo voor zzp'ers. Zonder pretenties of verwachtigen in een ongedwongen sfeer informeel en gezellig borrelen en netwerken met andere zelfstandig ondernemers. Niks meer en niks minder!

Open Coffee Houten 23 mei – OndernemersLef

Op donderdag 23 mei a.s. is er weer Open Coffee Houten. Kom gezellig netwerken, andere ondernemers ontmoeten en je ondernemersvaardigheden en leiderschapskwaliteiten aanscherpen. Lisette Rusman van 'Leef je Ideaal' verzorgt deze ochtend een workshop over Ondernemers Lef.

Sneller hulp bij schuld

Zo snel mogelijk aan de slag gaan met het oplossen van schulden, dat is waar de PvdA zich landelijk en lokaal al jaren in zet. De kern is dat je moet voorkomen dat mensen diep in de schulden wegzakken.

Soldaten en een koningin?!?

Wat hebben soldaten en een koningin nou met mieren te maken? Nou heel veel! Wil je weten wat? Kom dan op woensdag 15 mei om 14.30 uur naar NME Houten. We gaan dan buiten allemaal leuke spelletjes doen en ondertussen kom je erachter wat voor grappige dieren mieren zijn.

De Loop door Houten is jarig en dat vieren wij, op 14 juni

Op 14 juni is het zover de Loop door Houten viert zijn lustrum.

15 jaar geleden kwamen we bij elkaar, we wilden een loop organiseren, een loop die in Houten nog meer verbinding zou brengen.

Donatie AED apparaat basisschool Houten Veilig Houten Els4Organising

Vorige week heeft Els4Organising een donatie van € 900,= gedaan en een daarbij behorend certificaat overhandigd aan Jeroen Balk van Veilig Houten. Dit bedrag was een deel van de inschrijfgelden van het SomethingELS event Het grenzen(n)loze gepassioneerde hart dat op 21 maart jl.

Aubade Koningsdag op Het Plein

Even na 9 uur werd Koningsdag officieel geopend met het hijsen van de vlag, ofwel de aubade. Traditioneel werd dit verzorgd door Scouting Schonauwen.

PeuterOntmoeting met peutergym

Op zaterdag 11 mei van 10.00 tot 11.30 uur is basisschool de Triangel open voor peuters uit Houten met hun ouders. Terwijl de peuters een gymles krijgen, kunnen de ouders zich laten informeren over het onderwijs op De Triangel. Hier wordt onderwijs gegeven met de Bijbel als basis. Welkom!

Kennismaken met de kanosport woensdag 8 mei en zaterdag 18 mei

In mei zijn er 2 instapbijeenkomsten bij Kanovereniging Dorestad. Een prima gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de kanosport en onze club. Kanovaren is makkelijk aan te leren, sportief en heerlijk ontspannend.

Pagina's