Zakelijk lezersnieuws

Platform nabestaanden zelfdoding

Voor nabestaanden van suïcide, voor de mensen om hen heen, voor kinderen en jongeren en voor de kinderen en volwassenen om hen heen is een website opgericht.

Open Coffee Houten 28 februari - netwerken

Op donderdagochtend 28 februari is er weer een Open Coffee Houten, waar ondernemers met elkaar kunnen netwerken. Je bent deze ochtend van harte welkom bij De Roskam in het Oude Dorp, Plein 25.

Chauffeur gezocht: Local2Local

Ben jij in het bezit van een rijbewijs B en ben je op zoek naar een leuke bijbaan waarbij je kunt bijdragen aan een korte voedselketen in Utrecht? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Bij Local2Local hebben we het doel om de stad te verbinden met lokaal geproduceerd voedsel.

Cursus EHBO bij kinderen te Houten

Vitras organiseert: CURSUS EHBO bij Kinderen in Houten

Datum : Maandag 4, 11 en 18 februari (3 lessen) Tijd : 19:30 – 22.30 uur

Italië Evenement | De Smaak van de Winter

De feestmaand december krijgt dit jaar een Italiaanse start. Op 1 en 2 december is de wintereditie van het bekende Italië Evenement namelijk te vinden in Houten. De glazen showrooms van VIREO AUTO zullen worden omgetoverd tot één grote kerstboom met 1500 m² aan cadeautjes en verrassingen!

Open Coffee Houten 29 november -netwerken

Op donderdagochtend 29 november is er weer een Open Coffee Houten, waar ondernemers met elkaar kunnen netwerken. Je bent deze ochtend van harte welkom bij De Roskam in het Oude Dorp, Plein 25.

stilteviering 18 november 2018

Stiltevieringen op 18 november en 16 december

Luisteren naar muziek Stil worden Luisteren naar bijbellezingen Meezingen Stil zijn In gebed gaan Gezegend verder gaan

Aan de slag met Insta

In de basiscursus aan de slag met Insta behandelen we: Hoe, wat, waar Instagram Profiel Post & Story Hashtags # Basis Algoritme Volgen / Volgers

In een kleine groep (maximaal 12 deelnemers) is dit een interactieve workshop waarna u direct aan de gang kan met Instagram.

Gedachten zijn (je) krachten

Rob geeft presentaties over dat je meer kunt bereiken dan je denkt. Want... It’s all in the mind.

Ondernemen in een krappe arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is in beweging op dit moment. Was het twee jaar geleden lastig om een baan te vinden, blijkt het momenteel moeilijk om aan goed personeel te komen.

Pagina's