Zakelijk lezersnieuws

Open Coffee Houten 28 juni –hoe presenteer

Op donderdagochtend 28 juni is er weer Open Coffee Houten, waar ondernemers met elkaar kunnen netwerken. Deze ochtend besteden we aandacht aan het thema online zichtbaarheid en herkenbaarheid; ben jij online hetzelfde als in het echt?

Boekpresentatie Meten of zweten

Boek ?Meten of zweten? toont dat benutten van de juiste talenten op de juiste plek altijd loont

?Talent: meten voor mister Right, zweten bij mister Wrong?

Het Infospreekuur Houten zoekt vrijwilligers.

HOUTEN - Het Infospreekuur Houten is een onafhankelijke stichting die inwoners van de gemeente Houten al 26 jaar helpt met onder andere het invullen van (belasting)formulieren, bellen naar instanties, het schrijven van brieven en het ordenen van de thuisadministratie.

Open dag op Kindercentrum het Zonnetje

In de ochtend zijn er allerlei activiteiten voor alle kinderen uit Houten (0-4 jaar). * 10.15-11.00 uur: proefles Babymassage voor baby?s in de leeftijd van 6 weken tot 9 maanden. * 10.00-11.30 uur: Zomerfeest op de Dagopvang voor alle kinderen van 1,5-4 jaar

Nu ook in Houten: Kaasshop op wielen Hardon@home breidt uit

VOORTHUIZEN - Hardon@home, de kaasspecialist nu ook sinds kort in Houten, heeft een splinternieuwe mobiele kaasshop in gebruik genomen. Tegelijkertijd lanceert eigenaar Ton Hardon een nieuwe online zaak: de Dutch Cheese Shop waarmee zijn kazen de hele wereld over gaan.

 

Workshop 'Vitaal ondernemen' voor zzp'ers

Met energie, positiviteit en plezier werken aan de dingen die je leuk en belangrijk vindt. En waar je je kwaliteiten kunt benutten en kunt groeien in jouw uitdagingen. Tijdens deze workshop ga je o.l.v. Sander Hilkman, leefstijlcoach & -trainer actief aan de slag met je eigen vitaliteit.

Open Coffee Houten 31 mei

Ondernemers kunnen kennis en ervaring uitwisselen bij Open Coffee Houten ? 31 mei

ZZP-DINER

WAT BRENG JIJ TER TAFEL?

Leer je collega-ondernemers eens op een hele andere manier kennen. Door samen iets actiefs te doen, te genieten en kennis te maken. Verenig het nuttige met het aangename, schuif aan voor ons allereerste ZZP-DINER: koken, dineren ?n netwerken.

Workshop 'Haal meer... uit Facebook'

"Zie jij door de Facebook-cursussen het bos niet meer? Leer jij liever offline, onder het genot van een kop koffie?" Laura van Esveld van www.facebookles.nl ontrafelt in gewone mensentaal het digitale Facebook mysterie.

Mindfulness Training in Vianen

Mindfulness is bewuster leven in het hier en nu. In acht wekelijkse bijeenkomsten leer je meer stil te staan bij jezelf en hoe je kunt ontsnappen aan de waan en druk van de dag.

Pagina's