Verkiezingen lezersnieuws

JOVD Utrecht e.o.: Nieuw college provincie Utrecht plaatst linkse ambitie boven draagvlak

Deze week presenteerde het nieuwe college van Gedeputeerde Staten zijn plannen voor de komende bestuursperiode. De plannen staan vol met ambitieuze doelen maar de concrete uitwerking en financiële onderbouwing ontbreekt volledig. De JOVD betreurt deze manier van politiek bedrijven.

SGP op werkbezoek in ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ‘t Waal

Houten – Afgelopen donderdag was de provinciale fractie van de SGP op bezoek in de kleine kernen van de gemeente Houten: ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ’t Waal.

ChristenUnie: belangrijke taak provincie bij woningmarkt

Alle seinen staan op rood voor de woningmarkt. Een huis is voor veel mensen niet meer te betalen. Voor kinderen is het lastig het huis uit te gaan, en voor ouderen die juist kleiner willen wonen is het lang zoeken. Overal in de regio is een groot tekort aan betaalbare woningen, ook in Houten.

Belang waterschapsverkiezingen

Waarom waterschapsverkiezingen

Pensioenactiebijeenkomst

FNV actiebijeenkomst voor een goed pensioen in Utrecht

Wonen, bereikbaarheid en leefbaarheid speerpunten CDA

Nieuwe woonvormen voor ouderen en starters. Innovatieve verkeersoplossingen voor een betere bereikbaarheid van huis en werk. Het verbeteren van de vestigingsmogelijkheden en bereikbaarheid van MKB en familiebedrijven. En een toekomstbestendige en duurzame landbouw.

Derk Boswijk reikt CDA verkiezingsprogramma in braille uit

4 januari: Wereld Braille dag

Vandaag, Wereld Brailledag, heeft CDA-lijsttrekker voor de Provinciale Staten verkiezingen, Derk Boswijk, het in braille vertaalde verkiezingsprogramma “Nu bouwen aan Utrecht” uitgereikt aan zijn voormalige klasgenoot Marjolein Lindhout.