Sport lezersnieuws

MEDAL of HONOR uitgereikt in Buenos Aires aan Taekwon-Do Master Hennie Thijssen

HOUTEN Tijdens de Internationale meeting op de Wereldkampioenschappen ITF Taekwon-Do te Buenos Aires (Argentinië) heeft Taekwon-Do Master Hennie Thijssen (7e Dan) op 5 augustus 2018 uit handen van grootmeester Choi Jung Hwa, president van de Internationale Taekwon-Do Federat

Keepersinstuif bij Focus '07 Culemborg

Zondag 26 augustus organiseert Keepersschool PEAK Elite Culemborg een GRATIS keepersinstuif voor alle keep(st)ers tussen de 8 en 18 jaar uit Culemborg en omgeving.

Keepersinstuif bij Focus '07 Culemborg

Zondag 26 augustus organiseert Keepersschool PEAK Elite een GRATIS keepersinstuif voor alle keep(st)ers tussen de 8 en 18 jaar uit Culemborg en omgeving.

Koffieplus voor Senioren: Jeu de Boules

Bonjour! Franse tijden herleven in Houten! Op donderdag 9 augustus wil Sportpunt Houten, samen met de ouderen uit Houten, de Koffieplus voor Senioren in het teken zetten van het Franse spelletje jeu de boules. Komt u ook?

OPEN LES ZenTennis (volwassenen)

Aanmelden voor de Open Les ZenTennis (voor volwassenen) gaat eenvoudig en deelname is 100 % gratis. En bovendien kun je na afloop een kort adviesgesprek krijgen mbt kleding, schoeisel en rackets. Aanmelding verloopt via de web-pagina: http://zentennis.nl/open-les.

Houtenaren namen deel aan Nederlands Kampioenschap BMX in Uithoorn.

Afgelopen zondag 8 juli werd het NK BMX verreden op de nieuwe BMXbaan in Uithoorn. De in Houten wonende broer en zus, Timo & Luna Louwerse(14 en 10 jaar) hadden zich hiervoor gekwalificeerd. Zij komen uit voor FCC The Wheely's uit Baarn.

Koffieplus voor Senioren

De beweegactiviteit van deze Koffieplus is er eentje van deze tijd. We gaan bewegen met behulp van interactieve elektronische tegels. Dit klinkt voor u misschien heel onbekend en als een ?ver van mijn bed show?, maar niets is minder waar!

Nieuw bestuur geeft volleybalvereniging Taurus een stevige basis

HOUTEN In de goed bezochte ledenvergadering van volleybalvereniging Taurus is afgelopen woensdag een nagenoeg nieuw bestuur aangetreden.

Zomerbadminton met BVHouten

reeds ingestuurd via nieuws

Ook in de zomer badminton in De Molenwiek

BV Houten biedt ook komende zomer weer ‘zomerbadminton’ aan. Voor iedereen die het leuk vindt, hebben we extra speelavonden in juli én augustus!

Op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 in Sporthal de Molenwiek.

Pagina's