Lokaal lezersnieuws

ArsPeintura doet matriaal onderzoek: Mixed Media

Steeds vaker zijn er kunstwerken in musea waar bij het informatiekaartje staat ‘Mixed Media’. Wat is

Mixed media en vanwaar passen kunstenaars dit toe? Wat voor effect heeft het en wat kan je daarmee

Galerie/atelier De Kwastendans is open

Sinds een maand is er op het Rond 144, in de Passage naast de Délifrance een nieuwe galerie die tevens als atelier gebruikt wordt. Je kunt als het ware in de keuken van de kunstenaars kijken!

Voorlopig geen einde overlast seniorencomplex Houten.

Bewoners van een seniorencomplex ondervinden al geruime tijd ernstige hinder van een verwarde medebewoner. Midden in de nacht aanbellen, met deuren slaan of bonken op de muren is geen uitzondering. Daar is muziekdraaien bijgekomen.

Bingo spelen bij AH Het Rond

HOUTEN Het was dinsdagochtend 31 juli een gezellige boel bij Albert Heijn op Het Rond. Voor de ouderen van een van de Huiskamergroepen van ‘van Houten&co’, was er midden in winkel een bingo georganiseerd.

Vrijwilligers van Houten

Vrijwilligers zijn onmisbaar en verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Vandaag maken we kennis met Gerlinde van Genderen.

Schrijver: Irene van Valen.

 

Expositie Jet Hoogenboom in Schoneveld

Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld presenteert deze zomer tot eind september een overzicht van het werk van de Houtense kunstenares Jet Hoogenboom.

Uitbreiding bij SBM advocaten

Per 1 september as treedt Mr. Kim Schepers als advocate in dienst bij SBM advocaten te Houten.

Bloedmaan en Mars boven Schalkwijk

SCHALKWIJK Vrijdagavond 27 juli waren er veel mensen op de been om de maansverduistering boven Houten en Schalkwijk te bekijken. Bijgaande foto is gemaakt vanaf het Elpad in de richting van Schalkwijk, waarbij zowel de bloedmaan als Mars duidelijk zichtbaar zijn.

Verloren in Houten

Op Vrijdag, 20 Juli jl. ben ik op de parkeerplaats van de AH, aan het Plein 13, te Houten, bij 't uitstappen van mijn auto mijn bril verloren. Het betreft een multivocale bril, met blauw metalen montuur.

Pagina's