Lokaal lezersnieuws

Een nieuw jaar, een nieuwe cultuurnacht.

Een nieuw jaar, een nieuwe cultuurnacht.

 

Workshop Beter Slapen

Op maandag 18 februari organiseert ‘van Houten&co’ van 20.00 tot 22.00 uur een workshop voor iedereen die goed wil leren slapen! We slapen gemiddeld een derde van ons leven. Je sluit je ogen en bent je niet meer bewust van je omgeving. Een kwart van die tijd dromen we, soms bewust soms niet.

Word vrijwilliger Promotie & Projecten

Heb jij gevoel voor taal? Valt een voudje je meteen op? Kun je aantrekkelijk schrijven? En lijkt het je leuk om diverse ondersteunende werkzaamheden op te pakken? Dan zoeken we jou!

Mantelzorgcafé: nieuwjaarsborrel met de wethouder

Op donderdag 31 januari gaat het Mantelzorgcafé weer van start. In het eerste Mantelzorgcafé van 2019 wordt er allereerst geproost op het nieuwe jaar. En dit doen we geheel in stijl met een leuke muzikale verrassing en met wethouder Jana Smit!

Expositie Petra van Es in Schoneveld

Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld presenteert tot begin maart een overzicht van het werk van Petra van Es. Zo’n 15 jaar geleden is zij met schilderen begonnen; eerst met acrylverf en sinds enkele jaren ook met olieverf. Sinds 2015 woont Petra met haar gezin in Houten.

Nieuwjaarsconcert 2019 KNA Houten

Op zondag 13 januari hadden veel inwoners van de gemeente Houten zin om 2019 met Kunst Na Arbeid muzikaal in te luiden.

Geef een glimlach cadeau

Beauté de Vie geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Onderdeel van de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better.

Rokers gezocht die willen stoppen met roken voor onderzoek van de UvA

AMSTERDAM – Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam hebben een programma ontwikkeld om rokers te helpen om te stoppen met roken. Met deze online tool krijgen rokers advies op maat om zo hun kans op een succesvolle stoppoging te vergroten.

GEMEENTE HOUTEN HEEFT LAK AAN OMWONENDEN PLANGEBIED 'WEGWIJZER DEN OORD'

Met haar instemming met het voorlopige bouwplan  ‘Wegwijzer den Oord’ geeft de gemeente er blijk van geen boodschap te hebben aan de mening en wensen van haar burgers, de omwonenden van dit gebied.

Tenstoonstelling "Schatten van Vechten" stopt

Wilt u de archeologische tentoonstelling "Schatten van Vechten" (Fectio) nog bezoeken? Dat kan tot uiterlijk 26 januari. Daarna sluit deze tenstoonstelling die veel bezoekers heeft getrokken. U vindt ons in het Archeologie Museum Houten aan de Stationserf 99, 3991 KX in Houten.

Pagina's