Lokaal lezersnieuws

inzameling Boekenmarkt Amnesty gestart

Deze week is de inzameling van boeken voor de Boekenmarkt van Amnesty Houten (op 6 juli) van start gegaan. De komende weken kunnen nog boeken worden ingeleverd. Op de website van Amnesty Houten www.houten.amnesty.nl is de informatie vinden.

Brinkmarkt Schalkwijk

De Brinkmarkt is er dit jaar op zaterdag 29 juni. Heeft u nog bruikbare spullen die u daar wel voor zou willen afstaan?

Amivedi week 21

Amivedi Wijk bij Duurstede/Houten  Tel: 088-0064678

Wethouder op bezoek bij G-hockey

Jana Smith, wethouder van Jeugd, Gezondheid, Zorg en Welzijn bracht zaterdag 25 mei jl. een bezoek aan de G-hockeyers van HC Houten. Samen met Claudia van Mechelen van Sportpunt Houten lieten zij zich informeren over de opzet van het G-hockey.

Beleef de boerderij!

Beleef de boerderij! Krommerijn Boert en Teelt Bewust Open Boerderijendag op 30 mei

Geheimhouding gemeente Houten bij windpark Goyerbrug

Uit het Raadsvoorstel van 16 april jl. blijkt, dat het College de gemeenteraad geheimhouding heeft opgelegd op de voorafgaande overeenkomst en zijn bijlagen ten aanzien van het Ontwerp Verklaring Van Geen Bedenkingen aanvraag vergunning Windpark Goyerbrug.

Vrijwilligers gezocht voor danstheatervoorstelling

Van september 2019 tot en met mei 2020 vindt het project De Vlinder plaats. De Vlinder is een danstheatervoorstelling voor en door 65-plussers uit Houten Centrum. In 25 repetities maken 40 ouderen onder leiding van een choreograaf een danstheatervoorstelling in Aan de Slinger.

Wandeltweedaagse Warande Wooncentrum De Loericker Stee een groot succes!

In de week dat de avondvierdaagse werd gelopen in Houten Heeft Warande Wooncentrum De Loericker Stee op dinsdag 21 en woensdag 22 mei de jaarlijkse Wandeltweedaagse georganiseerd. Bewoners liepen met familieleden, vrijwilligers en medewerkers een route door Houten. Het was genieten.

Workshop voor mantelzorgers: ‘Relaxed onder druk’

Op woensdag 12 juni van 14.00-17.00 uur biedt Steunpunt Mantelzorg de Workshop ‘Relaxed onder druk’ aan in Huis van Houten. Mantelzorgen is mooi en kan veel voldoening geven. Echter voelen veel mantelzorgers zich overbelast.

Vrijwillige Assistent Beheerder gezocht

‘van Houten&co’ is, voor de locatie Huis van Houten, op zoek naar Assistent Beheerders.

Als Assistent Beheerder ga je bezoekers gastvrij ontvangen, help je graag bij het verzorgen van de koffie en thee en zet je zalen klaar voor verhuur.

Pagina's