Deel je nieuws

Ziekendag viering Zonnebloem Schalkwijk

De Zonnebloem Schalkwijk organiseerde een gezellige ziekendag in de Wiese. Ontvangst met koffie/thee en daarna een borreltje. En een gast optreden waarbij oude liedjes gezongen werden. Daarna kwamen door de medewerksters vers gebakken wafels. Dat was smullen.

 

Klez&zo zoekt muzikanten voor muziekproject.

Houd je van Klezmer en andere wereldmuziek en bespeel je een instrument? Kom met ons meespelen voor een uitvoering in april 2020!

Workshop Dierfiguren Vilten

Er bestaan twee technieken voor vilten, die beide in deze workshop aan bod komen. Nat vilten gebeurt met wol, warm water en zeep. Met behulp van de viltnaald kun je details aanbrengen. Dit noem je droogvilten.

Kinderworkshop Spiegeletuitje naaien

Maak voor jezelf of als cadeautje zo’n leuk hoesje voor een spiegeltje. Je gaat knippen, borduren, versieren en met de hand naaien. Marja doet het je voor.

Dit is een workshop voor kinderen vanaf twaalf jaar.

Krom & Lek festival

Tweede editie Krom & Lek festival

Interkerkelijke vredesvesper

Het thema van de Vredesweek is ’Vrede verbindt over grenzen’. Het nodigt uit om de grenzen op te zoeken en te onderzoeken. Want aan de andere kant van de grens wacht vaak een wereld aan ontmoetingen en mogelijkheden.

Bingomiddag Zonnebloem

Afgelopen zaterdag hebben 110 gasten van de zonnebloem afdeling Houten een gezellige bingomiddag genoten.

Cursus vlaggen voor beginners

Op 12 sept verzorgde Jeroen Manschot, BVO scheidsrechter Eredivisie, een spoedcursus “vlaggen voor beginners” in de kantine van FC DELTASPORTS’95.  Een groep van eenenvijftig ouders en leiders van de vereniging, die vanaf dit seizoen zelf “moeten vlaggen”, luisterden aandachtig en “vlagden er lus

Huurcontract en sponsors voor Wielerclub Houten

Zondag 15 september reed de Houtense Wielertoerclub de laatste rit van het zomerseizoen. Een geweldige zomer stond garant voor vele mooie ritten. Het seizoen werd afgesloten met de traditionele BBQ bij het clubhuis.

Amivedi week 37

Amivedi Wijk bij Duurstede/Houten  Tel: 088-0064678

Pagina's