Lezersnieuws

Discoavond in Schoneveld

Aanstaande vrijdagavond 23 november is er een disco voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36 in Houten.
Op deze avond kan er gedanst worden op Top 40 en Nederlandstalige hits, gedraaid door DJ Tim.

Koersbal op woensdagmiddag

Elke woensdagmiddag, van 14.00 tot 16.00 uur, wordt er bij ‘van Houten&co’ door een vaste groep enthousiast koersbal gespeeld. Koersbal is een balsport dat een beetje lijkt op het bekende Franse spel jeu-de-boules. Het verschil is dat koersbal binnenshuis op een speciale mat wordt gespeeld.

Chocoladeletter maken, met Hans Spitsbaard

Zaterdag 24 november komt Sinterklaas naar Houten. Gedurende deze dag kunnen kinderen in de Vershof hun eigen Sinterklaasletter komen maken. Hans Spitsbaard maakt prachtige handgemaakte letters, die jijzelf kunt versieren.

Uitnodiging Vormsel 2019

Zaterdag 25 mei 2019 is de dag dat jongens en meisjes uit de parochie Paus Johannes XXIII het sacrament van het vormsel ontvangen . De parochie Paus Johannes XXIII strekt zich uit over Bunnik, Odijk, Werkhoven, Cothen, Wijk bij Duurstede, ’t Goy, Schalkwijk en Houten.

Leerlingen van de Stek schonen hun buurt op voor de Sint!

“Duurzaamheid is ook zorgen dat de rommel wordt opgeruimd”

 

Pietenservice voor een goed doel

Dit jaar gaan jongeren van de NGK kerk De Lichtboog op reis naar Oost-Europa. Ze gaan daar klussen en een kamp opzetten voor jonge kinderen. Om dit te financieren is veel geld nodig. Thomas, Emily en Wouter bieden een pietenservice aan!

Dames S.V. Houten in het nieuw.

Houten, 11 november 2018.

Grondlegger Taekwon-Do 100 jaar!

Master Hennie Thijssen (7e dan) van Taekwon-Do Academie Utrecht is samen met Master Steve Zondag (8e dan) en de leraren Willem Jansen en Paul van Beersum naar Toronto, Canada gereisd voor dit speciaal seminar.

Persbericht ITH

De Nationale Ombudsman heeft geoordeeld dat de gemeente Houten tijdens het mediationtraject met omwonenden van het windpark Houten onbehoorlijk heeft gehandeld. "De gemeente Houten heeft in strijd gehandeld met het betrouwbaarheisvereiste", aldus de Nationale Ombudsman.

Caecilia op concours

Eens in de vijf jaar gaat muziekvereniging Caecilia op concours. Zij meet dan haar krachten met andere muziekgezelschappen voor een deskundige jury. Op zondag 18 november 2018 gaat Caecilia naar de Hanzehof in Zutphen.

Pagina's