Deel je nieuws

Start Bonus/Stiefmoederbijeenkomsten in september

Woensdag 11 en 18 september en woensdag 2 oktober start er weer een serie van drie BONUS/STIEFMOEDERBIJEENKOMSTEN in Houten.
De bijeenkomsten zijn bedoeld om ervaringen te delen en herkenning te vinden in die speciale rol van jouw als stief/bonusmoeder.

Amivedi week 28

Amivedi Wijk bij Duurstede/Houten  Tel: 088-0064678

Zonproject op De Kloostergaarde in Schalkwijk

Op het dak van De Kloostergaarde in Schalkwijk komen zonnepanelen. Coöperatie Opgewekt Houten en Stichting De Kloostergaarde kiezen samen voor duurzame energie met behoud van onze aarde voor komende generaties.

 

Duurzaam / vintage / industrieel / brocante

Industrieel / vintage / brocante; het is allemaal te vinden bij Koelvintage aan de Burensedijk 6 in Kerk Avezaath. Kom vrijblijvend kijken wat we doen, een tweede kans voor interieur , duurzaam en hip. Inloopmiddag:(elke) zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Boekenmarkt Amnesty Houten succesvol

De op zaterdag 6 juli gehouden Amnesty Boekenmarkt in Houten is zeer succesvol geweest. De opbrengst bedroeg maar liefst € 8.000,00 (2018: € 5.500,00). De hoge opbrengst werd veroorzaakt door het goede weer, veel kopers, uitstekende goed gesorteerde boeken en de fijne sfeer.

racen bij de brandweerpost

Op woensdagavond 10 juni onderging de brandweerpost Houten  een ware metamorfose. Speciaal voor de incidentenbestrijders was het brandweerterrein omgebouwd tot een mini Zandvoort circuit waar streetkartbolides met volle vaart elkaar slippend en met gierende motor probeerde in te halen.  

dbv instructieavond 23 juli

Driebergse Bridge Vereniging Zomerbridge

Bijzondere instructie avond.

Amivedi week 27

Amivedi Wijk bij Duurstede/Houten  Tel: 088-0064678

Examens bij Taekwondo Academie Utrecht

Afgelopen dinsdag is de laatste taekwondo les van het seizoen afgesloten met een examen.

Pagina's