Lezersnieuws

Snorkelen en zeemeerminzwemmen in de Wetering

Scuba-Go gaat op 7 oktober a.s. van start met een nieuw seizoen. Dit jaar komt het accent te liggen op snorkelopleidingen en op zeemeerminzwemmen.

Start jeugdschaatsen op 29 september 2018

De Houtense Skate- en Schaatsvereniging (HSSV) start 29 september met het nieuwe Jeugdschaatsseizoen.

Basisbanen in Houten

Ook nu het weer beter gaat met de economie, kan niet iedereen daar meteen van profiteren. Mensen met een arbeidshandicap kwamen voorheen in aanmerking voor een baan bij een sociale werkplaats.

Ridders op Ridderspoor

Basisschool Ridderspoor bestaat 20 jaar. Het feestjaar werd afgesloten met een groot ridderfestijn. In de ochtend oefenden de kinderen in pijl en boog schieten, paardrijden en kastelen bouwen. In de middag streden twee ridders te paard om het koningschap.

Windmolens Goyerbrug, een megalomaan particulier project

In de Jaarstukken 2017 van de gemeente Houten staat onder 'Landschap en recreatie':"Handhaven en mogelijk versterken van een ecologisch, landschappelijk en recreatief aantrekkelijk, gevarieerd en kwalitatief buitengebied".

Creatieve workshop ‘Glas in lood’

Op dinsdag 23 oktober organiseert ‘van Houten&co’ van 9.30 tot 12.30 uur een workshop ‘Glas in randlood’. Een bijzondere ambachtelijke techniek waarbij stukken glas in randlood worden gezet.

Freeze, windmill of sixstep? 

Ongeacht of je breakdance wilt gaan leren of al vergevorderd bent: bij ‘van Houten&co’ kun je drie dagen per week terecht bij de lessen van Ravi! Ravi draait zijn voeten niet om voor een freeze, windmill, sixstep of battle.

Groot Houten Bokaal

Op maandag 22 oktober is het weer tijd voor de jaarlijkse klaverjascompetitie Groot Houten Bokaal. Er wordt gestreden om de felbegeerde wisselbeker en iedereen die graag een kaartje legt kan meedoen.

Leer de kunst van de kalligrafie

Maak kennis met Chinese kalligrafie; het Chinese schrift in karakters. Vanaf maandag 12 november leer je in 5 lessen van 13.30 tot 14.30 uur de kunst om de karakters op een mooie manier te schrijven.

Voetbal Vriendjes-ochtend Blauwe Mini's

Voetbal-ochtend SV Houten Blauwe Mini's

Pagina's