Lezersnieuws

Begrijpt de wethouder het wel?

Ondanks dat Houten in deze financieel gunstige tijd over een ruim sluitende begroting beschikt, willen B & W met de nieuwe CDA-wethouder Financiën voorop nog eens een kleine twee miljoen euro uit de gemeentelijke spaarpot halen. En waarvoor? Onduidelijk!

Kunst (e)en sport en sport (e)en kunst

Kunst (e)en sport en sport (e)en kunst.

 

Wat hebben kunst en sport met elkaar te maken?

 

Kunst (e)en sport en sport (e)en kunst

Kunst (e)en sport en sport (e)en kunst.

 

Wat hebben kunst en sport met elkaar te maken?

 

Inloopmiddag in De Meerkoet ook in de zomervakantie geopend

Ook in de zomervakantie is de open inloop in De Meerkoet geopend. Op dinsdagmiddag tussen 14.00  en 16.00 uur ben je van harte welkom. Je wordt ontvangen door een gastvrouw en onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er met elkaar gekletst, getekend of een spelletje gedaan.

Overlast door verwarde bewoners neemt toe

De PvdA Houten heeft samen met ITH bij het college aandacht gevraagd voor overlast door verwarde personen. Het aantal overlastzaken dat wordt veroorzaakt door kwetsbare bewoners is in de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen, melden woningcorporaties en GGD instellingen.

Houtenaren namen deel aan Nederlands Kampioenschap BMX in Uithoorn.

Afgelopen zondag 8 juli werd het NK BMX verreden op de nieuwe BMXbaan in Uithoorn. De in Houten wonende broer en zus, Timo & Luna Louwerse(14 en 10 jaar) hadden zich hiervoor gekwalificeerd. Zij komen uit voor FCC The Wheely's uit Baarn.

Eerste editie FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival groot succes

Op zaterdag 7 juli beleefden duizenden uitzinnige kinderen een onvergetelijke dag tijdens de eerste editie van het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival in Utrecht.

Eerst boek van Buurtgezinnen uitgereikt

Buurtgezinnen.nl presenteert vol trots het eerste boek ‘Opvoeden doen we samen’. Dit boek bevat tien aanstekelijke verhalen uit de dagelijkse praktijk. Buurtgezinnen.nl is een nieuw initiatief gebaseerd op een oude gedachte: opvoeden doen we samen.

Boekenmarkt Amnesty Houten geslaagd

Zaterdag 30 juni is de jaarlijkse Boekenmarkt Amnesty Houten geweest. Met dank aan het prachtige weer en aan alle kopers is er een bedrag voor het werk van Amnesty opgehaald van € 5.500,00.

Pagina's