Deel je nieuws

Gratis schoolspullenpas voor nieuwe brugklassers!

Ga jij na de zomervakantie voor het eerst naar het voortgezet onderwijs? En wil jij in aanmerking komen voor een gratis schoolspullenpas van €50, waarmee je zelf je schoolspulletjes kunt shoppen?

De routes van de Linieloop 2019 zijn bekend

Over goed 7 weken is het zo ver: dan gaat de Linieloop in Schalkwijk weer van start. Dit jaar op zondag 30 juni 2019. De Linieloop biedt recreatief hardloop- en wandel vermaak voor volwassenen en kinderen.

25 Jaar Zonnebloem Houten

Zaterdag 18 mei vierde de Zonnebloem afdeling Houten feest ter ere van haar 25 jarig jubileum.

Vrijwilligers, gasten en genodigden werden hartelijk welkom geheten in het van der Valk Hotel Houten.

NIEUW: overgewichtbegeleiding in Houten

Wilt u uw overgewicht te lijf? Vanaf heden biedt Zorroo overgewichtbegeleiding in Houten. Iedereen die blijvend gewicht wil verliezen door het aanpassen van zijn of haar leefstijl kan zich hiervoor aanmelden. De overgewichtbegeleiding start op maandag 27 mei a.s.

Sterker worden bij ZilverFitness

Sterker worden met bot- en spierversterkende oefeningen? U krijgt eerst een rondleiding en een uitleg. Daarna volgt de gratis proefles. De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en hebben te maken met alledaagse bewegingen. Onze goed opgeleide coaches helpen u daarbij.

Amivedi week 20

Dagelijks raken veel huisdieren vermist, met veel verdriet en onzekerheid tot gevolg. Gelukkig worden er ook weer veel dieren teruggevonden. Vrijwilligersorganisatie Amivedi zet wekelijks alle vermiste en gevonden dieren uit deze regio op een rij.

Open Tennistoernooi in Schalkwijk

Heren-dubbel, Dames-dubbel, Mix-dubbel… dubbelspel is altijd dubbel plezier, vooral als je meedoet aan het Onderlinge Verzekeringen-Open Toernooi van Tennisvereniging SET in Schalkwijk. Iedereen uit de regio of daarbuiten, vanaf 17 jaar, kan meedoen, als je maar lid bent van de KNLTB.

MO13-1 van v.v. 't Goy Kampioen 2e klasse

Vandaag was de laatste competitie wedstrijd en de beslissende voor de MO13-1 van v.v. 't Goy.

Al vroeg vertrok de groep met spelers en supporters richting Veenendaal waar de wedstrijd gespeeld werd tegen DOVO MO13-2. 

Gloednieuw Pop-up Museum Oud Amelisweerd zoekt enthousiaste gastvrouwen en -heren

In juni opent het een gloednieuw museum in landhuis Oud Amelisweerd! Pop-up Museum Oud Amelisweerd is een bijzonder museum waar mens, natuur, kunst en geschiedenis elkaar ontmoeten.

Herhaalde oproep: Mis dit onderzoek met gratis energiedisplay niet

Houd je energieverbruik in de gaten met behulp van gratis display en je kunt tot wel 200 euro in een jaar besparen op je energierekening. Bovendien krijg je inzicht in het energieverbruik in jouw huishouden en geven de resultaten input aan een groot landelijk onderzoek.

Pagina's