Zakelijk

HOUTEN Een frisse start voor FysioVandaag: het bedrijf verhuist per 1 januari naar een grotere vestiging tegenover het Racketcentrum aan de Pelmolen 5.
HOUTEN Op donderdagochtend 28 november staat de koffie weer klaar op de netwerkbijeenkomst van Open Coffee Houten. Ondernemers zijn deze ochtend van 9.00-11.00uur van harte welkom bij De Roskam in het Oude Dorp, Plein 25.
Advertorial
Verblijf je voor enkele dagen of langer  in de omgeving van Houten? Dan tref je het! Houten heeft een ruime keuze aan nagelstudio’s, pedicures en kappers voor uiterlijke...
'T GOY Sportiviteit en goede prestaties staan bij de V.V. 't Goy hoog in het vaandel. Echter gezelligheid en plezier onderling is net zo belangrijk. Met 32 teams en bijna 500 leden is het een unieke club als het gaat om saamhorigheid en betrokkenheid bij elkaar. Een club waar ruimte is voor die spetterende slotdag met het onbetwiste...
HOUTEN BDUmedia neemt per 1 januari huis-aan-huiskrant Trefpunt Houten over van DPG Media. De nieuwe uitgever zal de krant integreren in Houtens Nieuws.nl. Voor de trouwe lezer blijft het lokale nieuws via de krant én online dus gewoon beschikbaar.
Advertorial
HOUTEN Slaapspecialist Jongerius krijgt in zijn beddenspeciaalzaak in Houten vaak de vragen van klanten: ,,Ga ik beter slapen op een boxspring? Is een...
HOUTEN De officiële opening van de nieuwe huisvesting van SKF aan de Meidoornkade in Houten zal vandaag plaatsvinden in aanwezigheid van burgemeester Gilbert Isabella. 
NIEUWEGEIN De Penitentiaire Inrichting (PI) in Nieuwegein zoekt nieuwe collega's! Daarom organiseert de PI op zaterdag 2 november 2019 een wervingsdag, speciaal voor de mensen die belangstelling hebben om in de PI te komen werken.
HOUTEN Ondernemers Henk en Ernestine Voskuilen van Profile Houten winnen de prijs 'Ondernemer van het jaar 2019'. De jury prees hun loyaliteit en het Profile-DNA dat zij uitstralen in hun vestiging.
WERKHOVEN Heather Hanson is chiropractor: een specialist in de wervelkolom, het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat. Zij is van oorsprong Canadese en studeerde gezondheidswetenschappen en chiropractie in Toronto. Na haar studie emigreerde ze naar Nederland om te werken. Inmiddels heeft ze ruim 10 jaar ervaring als chiropractor en sinds drie...
HOUTEN Na het overlijden van de oprichters van salsa dansschool Mariposa wordt het stokje overgenomen door Joan Vieira en Raul Kambel de naam van de nieuwe dansschool is salsa Vieira. Joan en Raul gaan hun best doen om in de geest van de oprichters de dansschool voort te zetten: ,,Wij zullen Jules en Roberto nooit vergeten."