Sport

Advertorial
Verblijf je voor enkele dagen of langer  in de omgeving van Houten? Dan tref je het! Houten heeft een ruime keuze aan nagelstudio’s, pedicures en kappers voor uiterlijke...
HOUTEN Zaterdag 2 november in speelronde 9 van de BENE-League kwam Herpertz/ Bevo Hc op bezoek bij The Dome/Handbal Houten. De Limburgers, die een goede seizoenstart hebben, hadden nog een rekening te vereffenen met de Houtenaren: vorig seizoen wist Houten hen namelijk verrassend uit te schakelen in de achtste finale van de bekercompetitie.
HOUTEN Tennis- en Padelvereniging De Doordraaiers start in 2020 starten met de aanleg van nog twee padelbanen. De aanleg van de eerste padelbanen in 2017 heeft geleid tot een flink aantal nieuwe en jongere leden bij De Doordraaiers. Daardoor neemt het ledenbestand weer toe en is de gemiddelde leeftijd van de leden aan het zakken. Bovendien...
Advertorial
HOUTEN Met het nieuwe seizoen voor de deur staan niet alleen de jongeren en senioren te trappelen om het voetbalveld weer te betreden, ook de Blauwe Mini's...
HOUTEN Nou ja, soort van dan. Leerlingen van de King Edward IV School uit Stratford-upon-Avon bezochten de club voor het spelen van hockey interlands tegen de jeugdteams. En dit is de school, gesticht in 1295, waar William Shakespeare rond 1570 lessen gevolgd heeft! Zie ook www.kes.net.
HOUTEN De Senioren Fitmaand komt morgen ten einde. Donderdag staan de laatste activiteiten van deze sportieve en gezellige maand voor ouderen op het programma. Maar na deze maand is het niet voorbij. Een aantal activiteiten zullen worden voortgezet en veel ouderen hebben hun weg ook weten te vinden naar nieuw beweegaanbod. Een succes!
't GOY Nadat 't Goy tegen Aurora de eerste derby van het seizoen niet in winst wist om te zetten, werd de tweede derby van het seizoen een makkelijke prooi voor de mannen van Peter Moens.
HOUTEN De Senioren Fitmaand wordt goed ontvangen bij de Houtense ouderen. Vandaag staat de vierde week alweer op het programma met een aantal nieuwe activiteiten én de laatste fittest in Medisch Centrum Molenzoom op zaterdag 26 oktober.