Overig

HOUTEN De Senioren Fitmaand komt morgen ten einde. Donderdag staan de laatste activiteiten van deze sportieve en gezellige maand voor ouderen op het programma. Maar na deze maand is het niet voorbij. Een aantal activiteiten zullen worden voortgezet en veel ouderen hebben hun weg ook weten te vinden naar nieuw beweegaanbod. Een succes!
Advertorial
Verblijf je voor enkele dagen of langer  in de omgeving van Houten? Dan tref je het! Houten heeft een ruime keuze aan nagelstudio’s, pedicures en kappers voor uiterlijke...
HOUTEN De Senioren Fitmaand wordt goed ontvangen bij de Houtense ouderen. Vandaag staat de vierde week alweer op het programma met een aantal nieuwe activiteiten én de laatste fittest in Medisch Centrum Molenzoom op zaterdag 26 oktober.
HOUTEN Ondanks het enthousiasme van het meegereisde publiek kon The Dome/Handbal Houten het niet waarmaken. De uitwedstrijd tegen OCI Lions werd met met 36-22 verloren. De ploeg staat nu op de achtste plaats met zes punten uit 8 wedstrijden. De volgende wedstrijd is op 2 november. Dan komt Herpetz / Bevo HC op bezoek. 
Advertorial
HOUTEN Slaapspecialist Jongerius krijgt in zijn beddenspeciaalzaak in Houten vaak de vragen van klanten: ,,Ga ik beter slapen op een boxspring? Is een...
HOUTEN Oktober staat bij Sportpunt Houten in het teken van Senioren Fitmaand. Bewegen voor ouderen staat centraal. Daarnaast is er veel aandacht voor gezondheid en gezelligheid. Er zijn meer dan vijftig (sport)activiteiten waaraan deelgenomen kan worden, vier Koffieplusmomenten en op vier zaterdagen zijn er Fittesten bij een Medisch Centrum....
HOUTEN De eerste twee weken van de Senioren Fitmaand zijn voorbij gevlogen. Ouderen zijn de afgelopen twee weken volop aangezet tot beweging en men kan nog even door. Ook in week drie kunnen senioren met veel nieuwe activiteiten kennismaken en kan er nog aangemeld worden voor de fittest van zaterdag 19 oktober. Lees mee!
HOUTEN Badmintonnen in het donker. Hoe gaaf is dat?! Nou, dat is heel gaaf! Afgelopen zaterdag organiseerde Badminton Vereniging Houten een sportieve feestavond ter ere van het 40-jarig bestaan van de club. Eerst stond er een Blacklight Badminton Toernooi op het programma en later op de avond gingen de voetjes van de vloer.
HOUTEN Afgelopen week is de Senioren Fitmaand van start gegaan! Een maand waarin bewegen voor ouderen centraal staat, maar waar ook volop aandacht is voor ontmoeting, gezondheid en gezelligheid. Afgelopen zaterdag vond de eerste van de vier fittesten plaats bij Medisch Centrum Dorp.