Mensen

SCHALKWIJK Jordy Hommelberg (23) uit Houten heeft de landelijke verkiezing voor beste flexkracht gewonnen en mag zichzelf een jaar lang Superkracht noemen. Hij werd vandaag verrast op zijn werk met de Superkracht Award 2019 en een reischeque. Jordy was genomineerd vanwege zijn harde werk, betrouwbaarheid en snelheid. Hij won de verkiezing door...
HOUTEN ,,Mijn werk bij verschillende banken en verkeringsmaatschappijen was saai en dor. Ik wilde geen ABN-kloon worden, maar zocht mogelijkheden en uitdagingen en wisselde een aantal keer van baan. Alle vergaarde kennis zet ik nu in als vrijwilliger", vertelt Cees Stal.
Advertorial
Verblijf je voor enkele dagen of langer  in de omgeving van Houten? Dan tref je het! Houten heeft een ruime keuze aan nagelstudio’s, pedicures en kappers voor uiterlijke...
Houtense Hoogewoning mengt zich in politiek Den Haag
HOUTEN Met 23% geslaagde reanimaties behaalt Nederland de hoogste slagingspercentage wereldwijd. Dit komt mede door de landelijke AED-dekkingsgraad in combinatie met de snelheid waarin reanimatie wordt gestart. Als binnen twee minuten gestart wordt met reanimeren en zo snel mogelijk een AED ter plaatse is, vergroot dat de slagingskans.
Advertorial
HOUTEN Slaapspecialist Jongerius krijgt in zijn beddenspeciaalzaak in Houten vaak de vragen van klanten: ,,Ga ik beter slapen op een boxspring? Is een...
HOUTEN Afgelopen zondag, 20 oktober, was het voor het echtpaar van Duuren 65 jaar geleden dat zij in Utrecht in het huwelijk traden. Ter ere van deze speciale dag kwam loco-burgemeester Van Dalen op bezoek voor felicitaties en een cadeau.
HOUTEN Traditiegetrouw volbrengt een groep Houtense boezemvrienden ieder jaar een spectaculaire klimtocht naar een van Europa's mooiste bergtoppen. Dit jaar koos de Houtense Alpinisten Club (HAC), zoals ze zichzelf graag noemen, voor de in Italië gelegen berg Gran Paradiso, een berg waarvan de top zich op 4.061 meter hoogte bevindt.
HOUTEN Iedere dag vieren gemiddeld 41 duizend mensen die in Nederland zijn geboren hun verjaardag. Vorige week, op 25 september, was het aantal jarigen met 43.873 het hoogst. September is überhaupt de drukste verjaardagsmaand, zo blijkt uit cijfers van het CBS.
HOUTEN Trots showen zij de brief gestuurd door 'de dienst koninklijk huis' waarin koning Willem Alexander en koningin Maxima het bruidspaar feliciteren met hun 60 jarig huwelijk. Samen met burgemeester Isabella, die hen deze morgen speciaal komt feliciteren, lezen ze de brief.
HOUTEN ,,Engeland moet in Europa blijven, maar populisten, als Boris Johnson, maakten misbruik van de onkunde van het volk", is de mening van Margaret Paige. ,,Hij schreeuwt wat men wil horen. Daarmee is het referendum destijds onverwacht en nipt gewonnen door de Brexit aanhangers. Ik denk dat politicus en Brexitvoorstander Nigel Farage...