Hart & Ziel

kettinggesprek
HOUTEN Vrijheid is geen vanzelfsprekendheid. Vraag het mensen die moesten vluchten of leefden onder mensonwaardige omstandigheden en nu in Houten zijn neergestreken. Zij hopen hier een nieuw bestaan op te bouwen, vrienden te maken en in vrijheid en veiligheid op te bloeien als mens onder de mensen met ruimte om zichzelf te mogen zijn.
Advertorial
Verblijf je voor enkele dagen of langer  in de omgeving van Houten? Dan tref je het! Houten heeft een ruime keuze aan nagelstudio’s, pedicures en kappers voor uiterlijke...
HOUTEN Afgelopen dinsdag 4 juni waren Hans Warning en Mary Francke 65 jaar getrouwd. Zij werden vereerd met een bezoek van burgemeester Wouter de Jong. ,, We trouwden op 4 juni 1954. Het was toen net zulk mooi weer als nu. We woonden in 's-Heer Hendrikskinderen in Zeeland", vertelde Mary.
HOUTEN Hoewel de zon uitbundig schijnt zit Bert van der Horst in de schaduw op het bankje voor zijn huis. Hij houdt van de koelte en leest een boek dat waarschijnlijk binnenkort een plek vindt in de mini bieb die zijn voortuin siert. We verhuizen naar binnen voor een gesprek over OKEPoP en wat hem beweegt.
Advertorial
U bent enthousiast van start gegaan met een oriëntatie op de aanschaf van zonnepanelen. Uw dak is geschikt. De prijzen zijn laag. Uw buren hebben ze al liggen en krijgen...
HOUTEN Aad en Nel van der Zwan – Baak werden op 18 april door de burgemeester gefeliciteerd met hun 60 jarig huwelijk. Een gesprek over verleden en heden volgde.