112

SCHALKWIJK Vrijdagavond 10 januari voerde de gemeente Houten een integrale controle uit bij een aantal panden aan de Achterdijk en de Provincialeweg in Schalkwijk. De gemeente werd daarbij ondersteund door politie, brandweer en GGD. De actie vond plaats naar aanleiding van klachten over buitensporige stank en vermoedens van mogelijk illegale...
HOUTEN Politie Houten meldt dinsdagochtend het volgende: ,,In de afgelopen nacht zijn er diverse woninginbraken geweest in de wijk de Poort in Houten. Opvallend hierbij, is dat er gebruik is gemaakt van "gaatje boren". 
Advertorial
Verblijf je voor enkele dagen of langer  in de omgeving van Houten? Dan tref je het! Houten heeft een ruime keuze aan nagelstudio’s, pedicures en kappers voor uiterlijke...
HOUTEN Op maandag 2 december werden 3 middelbare scholieren belaagd en mishandeld door een groep van 5 jongens in de leeftijd van 16-17 jaar. Dit gebeurde onder op de locatie Onderdoor ter hoogte van het station. De 3 jongens stonden daar omstreeks 16.00 uur te wachten met hun fiets. Opvallend aan de groep van 5 jongens was dat 1 van hen een...
HOUTEN Aan het Plein in het Oude Dorp heeft de politie op 21 november in een woning een hennepkwekerij ontmanteld. Er werden 228 geoogste planten aangetroffen. De politie heeft de kwekerij geruimd. Er is één persoon, de huurder, aangehouden. 
Advertorial
HOUTEN Slaapspecialist Jongerius krijgt in zijn beddenspeciaalzaak in Houten vaak de vragen van klanten: ,,Ga ik beter slapen op een boxspring? Is een...
HOUTEN Vanmorgen heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op De Rondweg. De Rondweg is afgesloten geweest tussen de wijk het Meer en de afslag naar Werkhoven. De hulpdiensten waren massaal ter plekke, zeker drie ambulances waren opgeroepen. Er waren meerdere gewonden, twee kinderen werden ter plekke nagezien.
HOUTEN In de Dukaatslag in Houten is vanmiddag (dinsdag 12 november) een man gestoken. Zijn verwondingen lijken mee te vallen. De politie is op zoek naar de verdachte en doet onderzoek naar dit incident. Wie iets heeft gezien of meer denkt te weten, wordt verzocht dit te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 
WERKHOVEN  Bij een zwaar ongeval op de Graaf van Lynden van Sandenburgweg (N229) in Werkhoven is vanmorgen een voetganger overleden. Volgens getuigen stak de vrouw de weg over en werd aangereden. De traumaheli kwam nog ter plekke maar de hulp mocht niet meer baten. De weg is afgesloten en er wordt sporenonderzoek gedaan.
SCHALKWIJK De gemeente sloot vrijdag 25 oktober een loods aan de Provincialeweg in Schalkwijk nadat de politie op 19 oktober een hennepkwekerij aantrof. De loods moet 6 maanden dicht.