Warm de winter in!Informatie over CV-optimalisatie in Schalkwijk, 16 december

07-12-2019, 18:53 | Lezersnieuws | EnergieRijk

Heb je het gevoel dat sommige ruimtes in je huis warm worden terwijl andere te koud blijven? Hoor je rare geluiden uit de verwarmingsbuizen of komt er veel witte rook uit je schoorsteen? Dan zou het wel eens zo kunnen zijn dat de instellingen van je CV-ketel niet kloppen.

Je CV-installatie is ooit geïnstalleerd met waarschijnlijk standaard instellingen. Door veranderd gebruik van je huis en bepaalde aanpassingen die zijn gedaan aan de woning, kloppen de instellingen vaak niet meer en kan een nadere inspectie en afstelling van de CV- installatie de moeite waard zijn.

Daar valt veel te besparen!

Met het waterzijdig inregelen van je CV-installatie kun je wel 10% gas besparen. Bovendien verhoogt het waterzijdig inregelen het comfort in de leefruimtes, doordat de ruimtes meer gelijkmatig verwarmd worden en de ketel zuiniger draait. Winst voor je portemonnee, winst voor het milieu en meer comfort.

Over CV-optimalisatie en het waterzijdig inregelen van jouw huisinstallatie organiseert, de energiegroep ‘Energiek en Opgewekt Eiland van Schalkwijk’ een informatieavond.

Wanneer : maandag 16 december - Tijd 19.30-21.30 uur - Waar: De Wiese Schalkwijk - Gastspreker: John Visser

Op 16 januari 2020 organiseert EnergieRijk Houten een workshop CV-optimalisatie. John Visser (expert) en Karel Frijters (ervaringsdeskundige) geven die avond een introductie op CV-optimalisatie en waterzijdig inregelen voor Houtenaren. Meer informatie vind je op www.energierijkhouten.nl/workshop-cv-optimalisatie/

John Visser heeft jarenlange ervaring in het waterzijdig inregelen van CV-installaties en kent daardoor alle voorkomende problemen en kneepjes van het vak.