Bridgecursus voor beginners vanaf 12 februari 2020

17-01-2020, 16:59 | Lezersnieuws | René

Als u besluit om te gaan leren bridgen maakt u een heel verstandige keuze. Bridge is een fantastisch kaartspel waar u tot in lengte van jaren heel veel plezier aan kunt ontlenen. Er zijn zeer sterke aanwijzingen dat bridgen erg goed is voor uw geestelijke gezondheid: “bridge is fitness for the mind”. Het bevordert daarnaast ook het leggen van sociale contacten.

 

Iedereen die er wat moeite voor wil doen kan leren bridgen. Bij de één zal dat sneller gaan dan bij de ander. Meestal blijkt trouwens dat de “snelle” cursisten er gewoon meer tijd in kunnen steken. Het effect van deze cursus is optimaal als de cursist de lesstof voorafgaand aan elke les goed voorbereidt en tussen de lessen door zoveel mogelijk oefent. Dat kan op internet, met oefen-CD’s, oefen-apps  of live aan tafel met medecursisten. Reken op een tijdsbeslag van minimaal 5 uur per week, inclusief de cursusavond. Maar: “méér is beter”.

 

We starten op woensdag 12 februari 2020 weer met een beginnerscursus. Ook mensen die lang geleden wel eens hebben gebridged maar hun kennis weer willen ophalen zijn welkom.

De cursus bestaat uit 12 lessen op de woensdagavond van 19:45 tot 22:15 in het Haltna Huis in Houten. Adres: Het Kant 193, 3995 GZ Houten. Zie voor meer informatie en aanmelding de website van bridgeclub BOD84: https://bod84.nl/bridgecursus/