• De miniatuur appel wordt overhandigd aan de huidige leden.

    Nicole van Well

JCI viert 25-jarig bestaan

25-11-2019, 18:44 | Lezersnieuws | Carmen

HOUTEN - Op vrijdag15 november heeft JCI Krommerijn haar 25-jarig bestaan gevierd door een leuke avond te organiseren voor oud-leden en huidige leden. De avond werd gehouden in JOINN, waar het spel ‘ranking-the-president’ werd gespeeld. Hiervoor hadden we alle 25 voorzitters van JCI tot nu toe uitgenodigd, om tegen elkaar te strijden voor een beker. 13 voorzitters waren aanwezig! 

 

De sfeer zat er goed in en de oud-leden waren fanatiek. 25 vragen over 25 jaar JCI Krommerijn moesten worden beantwoord en voor elke vraag konden punten gewonnen worden in de vorm van appels. Een subtiele knipoog naar het kunstwerk 'de appel', wat in de beginjaren van JCI Krommerijn tot stand is gekomen. Er werd goed gestreden onderling en uiteindelijk ging de beker naar het winnende team met maar liefst 25 appels.

 

Aan het einde van de avond was er nog een gezellige borrel waar menig anekdotes werden uitgewisseld. JCI heeft voor een hoop mensen een hoop betekend in de afgelopen 25 jaar. Als klap op de vuurpijl had een oud-lid een miniatuur prototype van 'de appel' zoals deze op dit moment op de rotonde de Rede is te bewonderen. Deze is aan de huidige leden van de kamer overhandigd, een prachtig gebaar.