Kookworkshop Vis- en vegagerechten van rond de Middellandse Zee

14-02-2020, 12:08 | Lezersnieuws | 'van Houten&co'

Een kookworkshop waar de focus ligt op vis en veel heerlijke groenten. De workshop wordt aangeboden door ‘van Houten&co’ en is op zaterdag 14 maart, van 15.00 tot 18.00 uur,in Wijkcentrum/cultuurcentrum Schoneveld.

 

In deze kookworkshop worden "verrassings- en inspiratiegerechten" gemaakt van rondom de Middellandse Zee. Eenvoudige en lekkere gerechten die juist voor de zomer een mooie aanvulling kunnen zijn om op tafel te zetten. Artisjokken, aubergines, venkel, salades gecombineerd met fruit etc.. Na het koken worden de gerechten uiteraard met z'n allen geproefd. De begeleidende kok is Simon Hitipeuw.

 

Voor meer informatie kun je terecht bij Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’. Bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: cursusenco@vanhoutenenco.nl. Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl.