Word vrijwilliger Promotie & Projecten

18-01-2019, 12:26 | Lezersnieuws | Fleur

Heb jij gevoel voor taal? Valt een voudje je meteen op? Kun je aantrekkelijk schrijven? En lijkt het je leuk om diverse ondersteunende werkzaamheden op te pakken? Dan zoeken we jou!
Je houdt je in deze functie bezig met het redigeren, schrijven en vormgeven van persberichten, flyers en nieuwsbrieven van ‘van Houten&co’. Maar ook met bijvoorbeeld het plaatsen van teksten op onze website, er voor zorgen dat op alle locaties de flyers aanwezig zijn, het maken van aankondigingen, het verzorgen van visitekaartjes en het ondersteunen van het team Promotie & Projecten.

Welzijnsorganisatie ‘van Houten&co’ is er voor alle inwoners van Houten en helpt om mee te doen aan de samenleving door ondersteuning en sociale activiteiten aan te bieden.

Het team Promotie & Projecten biedt je een vrijwilligersfunctie in een betrokken, actieve en gezellige organisatie waarin veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.
Beheers jij de Nederlandse taal uitstekend, in zowel woord als geschrift? En heb je een vlotte pen, digitaal vaardig en creatief? Wil jij twee dagdelen per week aan de slag? Reageer dan nu.  Bel naar ‘van Houten&co’ en vraag naar Fleur of Angela, tel. 030 - 7001500. Je kan ons ook mailen: pr@vanhoutenenco.nl.