• Eerste boek wordt uitgereikt aan Frans van Seumeren

    Soraya Geerdink

Wat is Rijkdom?

24-10-2017, 10:50 | Lezersnieuws | Edwin Haring

24 oktober 2017 - In de skybox van FC Utrecht eigenaar Frans van Seumeren werden gisteravond de eerste exemplaren uitgereikt van het boek Wat is rijkdom? aan aanwezige miljonairs die geïnterviewd zijn voor het boek. Houtense ondernemer Edwin Haring en freelance journaliste Marja Manders laten in dit boek zeven miljonairs antwoord geven op de vraag Wat is rijkdom? Naast Van Seumeren komen onder andere Eljero Elia en Olcay Gulsen aan het woord in het boek.

Wat betekent rijkdom eigenlijk? Een intrigerende vraag waarover de meningen verdeeld zijn. De auteurs Haring en Manders zijn op zoek gegaan naar mensen die het kunnen weten. In hun boek Wat is rijkdom? vertellen miljonairs openhartig hun persoonlijke verhaal. Wat drijft hen en maakt hen succesvol, wat betekent rijkdom voor hen? Mooie, inspirerende interviews voor iedereen die erover denkt zelf ondernemer te worden of gewoon nieuwsgierig is naar de mens achter het succes. Tim Coronel, Eljero Elia, Harry Noorlander, Frans van Seumeren, Gerard van den Tweel, Olcay Gulsen en Harry de Winter komen aan het woord in het boek dat verkrijgbaar is via www.watisrijkdom.eu.

"De verhalen van deze hele verschillende type miljonairs geven inzicht in acht concrete lessen. Geloof in jezelf en je product, doe wat je leuk vindt, geld moet vooral geen drijfveer zijn, het is vallen en opstaan, ondernemen is hard werken waarbij de persoon in kwestie nooit stil zit en tenslotte is elke miljonair het erover eens dat geld hen niet gelukkig maakt", vertellen auteurs Edwin Haring en Marja Manders in hun nawoord.

De meest aansprekende uitspraken van miljonairs en meer informatie over het boek is te vinden op www.watisrijkdom.eu.