Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers

19-10-2018, 16:08 | Lezersnieuws | fleur

HOUTEN Op zaterdag 17 november 2018 organiseert Steunpunt Mantelzorg Houten in samenwerking met de gemeente Houten weer de Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers in het gemeentehuis. Deze markt is voor iedereen die zorgt voor een partner, kind, vriend of kennis met een (chronische) ziekte, beperking of hoge leeftijd.

Net als vorig jaar bestaat de markt bestaat uit twee delen: de informatiemarkt en de productenmarkt. Op de informatiemarkt staan organisaties die kunnen helpen bij de zorg. Zij geven u tips en informatie, denken met u mee en wijzen u op mogelijkheden en activiteiten. Op de productenmarkt staan lokale winkeliers met leuke producten en cadeauartikelen waar u zelf iets uit kunt kiezen.

Nieuw dit jaar is dat er twee tijdvakken zijn, van 11.00-13.00 uur en van 14.00-16.00 uur. Dit helpt ons om de drukte beter te verdelen en de markt prettiger te laten verlopen voor alle bezoekers. Alle kraampjes worden tussendoor bijgevuld, waardoor er in de ochtend hetzelfde aanbod is als in de middag. 

U kunt zich aanmelden via www.vanhoutenenco.nl/markt-voor-mantelzorgers. Geen internet? Bel dan naar 030 - 700 15 00 of kom langs  bij Steunpunt Mantelzorg Houten. Als u aangemeld bent kunt u zich op zaterdag 17 november melden bij de ontvangstbalie in het gemeentehuis. U ontvangt dan muntjes en een VVV-cadeaukaart. De muntjes zijn op deze dag in te ruilen voor leuke producten en/of cadeauartikelen van lokale winkeliers. Graag tot ziens op de Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers!

Steunpunt Mantelzorg Houten is een onderdeel van ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, www.vanhoutenenco.nl.