• hart for her Houten

    jacobs

Vrouwen sportschool start in Houten

07-08-2017, 16:00 | Lezersnieuws | hart for her Houten, Myrna Jacobs

Afvallen, fitter worden, werken aan je figuur of gewoon lekker bewegen? Bij hart for her Houten doen vrouwen onder begeleiding een effectieve workout, ieder in haar eigen tempo. Binnen 30 minuten doorloop je een compleet circuit.

Vanaf nu zijn vrouwen van alle leeftijden van harte welkom bij hart for her Houten aan de Beekmos 5.

Naast de training is er voedingsbegeleiding en zijn er tips en trucs voor een gezonde levensstijl.

Bij hart for her staan de drie f's centraal: friendship, feelgood en fun. "Wij vinden het belangrijk dat bezoekers het naar hun zin hebben", vertelt eigenaresse Myrna Jacobs enthousiast. "Een kopje koffie en een praatje op zijn tijd moeten zeker kunnen, maar prestaties tellen ook mee! Alle grote spiergroepen komen aan bod en om de 6 weken worden die gemeten.

Uiteindelijk werken we samen naar hetzelfde doel: gezonder leven, elkaar inspireren en samen sterker worden. Onze missie is niet voor niets "samen maken we de wereld een miljoen vrouwen sterker".

Sportschool

hart for her is niet te vergelijken met een 'gewone' sportschool. De oefeningen hoeven niet zo zwaar te zijn. De apparatuur is gebruikersvriendelijk en veilig voor gewrichten. En je krijgt alle aandacht van de personal coach. Vrouwen kunnen binnenlopen wanneer zij dat willen en meedoen op het moment dat hen het beste uitkomt.

Vanaf heden ben je van harte welkom voor een gratis proefles.

Voor meer informatie: www.hartforher.nl en myrna@hartforher.nl