• prijsuitreiking

    Lex Klaver

Theatergroep Splinter reikt prijs uit voor 10 jarige jubileumvoorstelling "Malle babbe"

07-11-2018, 10:35 | Lezersnieuws | Theatergroep

Tijdens de activiteitenmarkt kon iedereen meedoen aan een prijsvraag bij de stand van Theatergroep Splinter ter voorbereiding op de jubileumvoorstelling "Malle babbe" die Splinter eind maart 2019 in Theater Aan de Slinger speelt. . Hierbij werden twee vrijkaartjes voor deze jubileumvoorstelling beschikbaar gesteld. Vorige week werd deze prijs uitgereikt aan Jenny de Koning. Zij wist de meeste vragen die betrekking hadden op de jaren '70 goed te beantwoorden.

Met de jubileumvoorstelling "Malle Babbe" gaat Splinter terug naar het jaar 1974. Het publiek krijgt een kijkje in het leven van toen. Hoe kleedde men zich...hoe dacht men...wat waren de tegenstellingen en... welke muziek werd gedraaid. Theaterkoor Houten neemt de muzikale ondersteuning op zich! Mis deze voorstelling met afterparty niet en bestel vast uw kaartjes via www.theateraandeslinger.nl

Splinter zal u vanaf nu ook op social media mee terugnemen naar het jaar 1974. U kunt deze reis terug in de tijd volgen via Facebook (@SplinterTG) Instagram (theatergroep_splinter) en Twitter (@SplinterTheater)