• Shantykoor Windstilte

    Studio-JK

SHANTYKOOR WINDSTILTE IN HOUTEN OP ZOEK NAAR NIEUWE KOORLEDEN

31-01-2018, 09:11 | Lezersnieuws | M.F. van den Hoeven

SHANTYKOOR WINDSTILTE OP ZOEK NAAR NIEUWE KOORLEDEN

Al meer dan 28 jaar is het Shantykoor Windstilte een graag gezien, gezellig shantykoor actief in de omgeving van Utrecht. Maar ook buiten de regio wordt dit koor veel en vaak uitgenodigd voor optredens. Veel bij ouderenbonden, de Zonnebloem, het Rode Kruis en in zorgcentra. Maar ook bij bedrijfsfeesten, jubilea, trouwerijen en festivals.

Het repertoire is erg breed; van ruwe shanties tot aan melodieuze Ierse balades. Maar ook de echte Nederlandstalige zeemansliederen. Kortom: voor elk wat wils!!

Het Shantykoor Windstilte is een echt regionaal koor met leden uit ondermeer Utrecht, Nieuwegein, Houten, Vleuten en Harmelen. Er is bewust voor gekozen het koor niet groter te laten zijn dan ongeveer 33 mannen. Naast al het zingen is het Shantykoor Windstilte een vereniging waar saamhorigheid en gezelligheid óók belangrijk zijn.

In het afgelopen jaar zijn er vanwege een sterfgeval en in verband met ziekten bij een paar leden vacatures ontstaan in het koor. Er is nu vraag naar mannen die het gezellig en leuk vinden om in een ontspannen sfeer zeemansliederen en shanties mee te zingen.Omdat al een aantal leden uit Houten afkomstig zijn wordt er met name in Houten naar aanvulling gezocht.

Op de woensdagavonden repeteert het koor van 20.00 uur tot 22.15 uur in gebouw Kerkestein, Pastoor Ohllaan 34a in Vleuten.

Shantykoor Windstilte is dus op zoek naar zangers (of muzikanten) die het koor willen komen versterken. Mannen die altijd al in een koor hebben willen zingen of die de gezellige sfeer wel eens willen komen proeven zijn van harte welkom op een oefenavond. Neem dan vooraf even contact op met info@windstilte.nl of telefonisch 030-6035405 of 06-53851223.