• Van links naar rechts: ondernemer Gerda en medewerkers Esther en Danielle

    Geert Klunder

Primera Houten centrum vernieuwt

20-03-2017, 08:01 | Lezersnieuws | Gerda Klunder

Vanaf maandag 27 maart tot en met vrijdag 31 maart sluit Primera Houten centrum tijdelijk zijn deuren voor een complete verbouwing. Op zaterdag 1 april opent de vernieuwde winkel.

"In de negen jaar dat de winkel bestaat, is er best veel veranderd", aldus ondernemer Gerda Klunder. Zo is een uitgebreid assortiment elektronische sigaretten en een schitterende collectie van Very Important Baby toegevoegd. Ook zijn nieuwe diensten geïntroduceerd, zoals PostNL en Western Union. Gerda: "we liepen steeds meer tegen de beperkingen van de huidige inrichting aan. Daarom gooien we de boel nu helemaal om."

Vanaf de heropening is het woonmerk Riverdale, bekend van de prachtige woonaccessoires voor in en om het huis, ook verkrijgbaar bij Primera Houten centrum. Gerda enthousiast: "je kunt bij ons niet alleen meer dan 70 verschillende cadeaukaarten vinden, we proberen je ook te verrassen met een steeds breder aanbod van cadeauartikelen, die leuk zijn voor jezelf of voor een ander. Wij zijn heel blij dat we Riverdale in onze winkel gaan verkopen." Volledig geïnspireerd door de laatste modetrends heeft Riverdale diverse producten geselecteerd die verkrijgbaar zijn bij Primera. De collectie zal altijd volgens de laatste trends worden ingedeeld. Het assortiment bestaat uit cadeauartikelen tegen kleine prijzen, zoals windlichten, kaarsen, verzorgingsproducten, klokken, kussens en fotolijsten.

Zaterdag 1 april is iedereen vanaf 9.00 uur van harte welkom om kennis te maken met de vernieuwde winkel. "En natuurlijk pakken we uit met een paar mooie aanbiedingen", sluit Gerda af.