Opening Boca Bar & Kitchen

11-02-2018, 21:53 | Lezersnieuws | Richard

Boca Bar&Kitchen opent haar deuren. 

Eindelijk is het dan zover! Vanaf maandag 19 februari opent Boca haar deuren en nodigen we iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen en de sfeer letterlijk te proeven. Elke ochtend vanaf 9.30 uur geopend. Boca is gevestigd aan het Rond 41 in een royaal pand. Binnen is plek voor 110 gasten en op het terras buiten nog eens voor 90.

Boca is een plek waar je met je familie eet, waar je even binnenloopt voor een goede cappuccino maar ook met vrienden op vrijdagmiddag het weekend inluidt.

Het wordt stoer, industrieel en vintage, warm en toegankelijk. De ideale combinatie van borrelen en eten. Vanuit de grote bar, centraal in de zaak, wordt de ruime keus aan dranken geserveerd. Meer dan 15 wijnen, circa 50 speciaal bieren en diverse mixers en gin&tonics.

De keuken wordt Mediterraans getint, gecombineerd met streetfood en een focus op shared dining. Huisgemaakt, vers en kwaliteit zijn de kernwaarden. Er komt een open keuken met houtskooloven.

De vrijdagmiddagborrel moet een begrip worden met regelmatig een dj. En er komt meer muziek: geregeld kun je er op zondagmiddag genieten van jazzmuziek.

Kinderen zijn van harte welkom bij Boca. In het weekend vermaken de kinderen zich prima in de speelkamer. Kinderen plezier en de ouders rust om te genieten van onze heerlijke hapjes en drankjes.

Op donderdag 22 februari is de officiele opening van Boca. Eerst met genodigden en vanaf 20.30 uur is iedereen welkom om Boca feestelijk met ons te openen.

We zien je graag bij Boca. Tot snel!