• Topjudoka Irene behaalt gouden medaille

    TopJudoUtrecht

Medailles voor JV Groot Houten op superzwaar internationaal judotoernooi

10-06-2018, 22:11 | Lezersnieuws | PR

Afgelopen weekend heeft Judovereniging Groot Houten i.s.m. Top Judo Utrecht op het internationale judotoernooi in Venray 2 medailles behaald.

In de leeftijdsklasse -15 jaar behaalde Irene Hesling (JV Groot Houten) goud in de gewichtsklasse +63 kg. Met een schitterende ippon verslaat ze haar opponent voortijdig. Dat was een geweldige en prachtige prestatie!

Ook bij de heren was er een medaille.

In de leeftijdsklasse -21 behaalt Lars vd Burg (JV Groot Houten) brons, waar Lars goed voor gewerkt heeft.

Trainer/coach Marcel Houtzager en Fred Sijnhorst van TopJudo Utrecht en de trainers Ron van Lamoen en Sander Mackaaij van Judovereniging Groot Houten zijn trots op de resultaten. “Dit is een mooie afsluiting van het internationale wedstrijdseizoen." aldus Marcel en Fred.

Waar Ron en Sander aan toevoegen: "Gelukkig komen de clubkampioenschappen bij JV Groot Houten op 17 juni 2018 nog, daar verheugen we ons op!"

 

Over Top Judo Utrecht

Top Judo Utrecht is opgericht in 2010. Top Judo Utrecht is een onafhankelijke stichting en biedt extra training en begeleiding aan judoka’s uit de regio Utrecht waardoor zij in staat zijn uit te groeien naar topniveau. Inmiddels nemen judoka’s van verschillende judoverenigingen, waaronder Judovereniging Groot Houten deel aan Top Judo Utrecht. Voor meer informatie: www.groothouten.nl en www.topjudoutrecht.nl