Mantelzorgcafé: wijnproeverij

11-05-2018, 10:34 | Lezersnieuws | 'van

Op donderdag 31 mei organiseert Steunpunt Mantelzorg Houten, van 19.00 tot 21.00 uur, weer het Mantelzorgcafé. We hebben dit keer een bijzonder smaakvolle invulling. Winetoast komt namelijk een wijnproeverij verzorgen. Bij elke wijn wordt een uitleg geboden en daarna mag u uw smaakpapillen hun werk laten doen en gaan proeven. Heeft u wel zin in een gezellige avond met andere mantelzorgers én verschillende wijnen en hapjes, kom dan naar het mantelzorgcafé.

Uiteraard is er ook tijd en ruimte om met anderen te spreken en vragen te stellen aan de aanwezige coördinator van het steunpunt. Bent u mantelzorger en wilt u graag andere mantelzorgers ontmoeten tijdens een ontspannen avond uit? Kom dan op donderdag 31 mei van 19.00 tot 21.00 uur naar het Mantelzorgcafé in Huis van Houten, aan het Onderdoor 160. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar u moet zich wel even aanmelden. Dit kan via: steunpuntmantelzorg@vanhoutenenco.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marinda Rodas of Marja Vlaanderen van Steunpunt Mantelzorg Houten via 030-70 01 500.

Steunpunt Mantelzorg Houten is onderdeel van ‘van Houten&co’.