• Jeugdleden van de Doordraaiers op de foto met hoofdtrainer Rick van Eijck en toptennisser Sjeng Schalken na een leuke en leerzame clinic.

    Marion van Egmond

LTV De Doordraaiers viert 50-jarig bestaan met Sjeng Schalken en David Mallenco

14-09-2018, 10:25 | Lezersnieuws | Rianne

Op zaterdag 8 september heeft tennis- en padelvereniging de Doordraaiers haar 50-jarig bestaan gevierd. Met een uitgebreide feestdag wilde de vereniging al haar leden eens goed in het zonnetje zetten. En het zonnetje scheen!

De feestdag startte met een heerlijk kopje koffie van de Koffiefiets en een aantal sportieve activiteiten. Zo kwam bondscoach David Mallenco met de dames van het Nederlandse Padel team een demonstratiewedstrijd verzorgen.  Vervolgens konden er padel-clinics gevolgd worden. Ook op tennisgebied vond er een sportieve clinic plaats onder leiding van ex-prof Sjeng Schalken en een aantal toptrainers van de Balance Tennis Academy met voor iedereen als hoogtepunt; de kans om Sjeng te passeren! Voorzitter Herman Kraaij maakte hierna van het moment gebruik om de nieuwe naam van de vereniging te onthullen: De Doordraaiers Tennis- en Padel vereniging. Onder luid applaus werd de vlag met het nieuwe logo symbolisch de lucht in gehesen.

Na deze sportieve activiteiten kon iedereen even bijkomen onder het genot van warme broodjes van restaurant de Engel en een toetjesbuffet gemaakt door leerlingen van de kookklas en van CKV van Wellantcollege Houten. De “Als je op een feestje band” zorgde ervoor dat de voetjes van de vloer gingen en de dag afgesloten kon worden met een gezellige feestavond!