• Logo Linieloop

    Ed van Viegen

Linieloop 2019 - inschrijving training Soesenzo geopend

15-02-2019, 23:46 | Lezersnieuws | Ed

Houten, vrijdag 15 februari 2019 - Op zondag 30 juni 2019 is er weer een jaarlijkse editie van de Linieloop in Schalkwijk. De Linieloop biedt recreatief hardloop- en wandel vermaak. Doel is om op 30 juni tenminste 350 hardlopers en wandelaars aan de start te krijgen. Dit jaar helpt Soesenso Outdoor Challenge beginnende hardlopers naar een sportief resultaat tijdens de Linieloop.

De Linieloop is er voor beginners én gevorderden, voor wandelaars én hardlopers. En ook aan de kinderen wordt dit jaar weer gedacht. Centraal staat het recreatieve en gezellige karakter; de Linieloop biedt de deelnemers de mogelijkheid om op een sportieve manier het buitengebied van Houten te verkennen. De routes, die variëren van vijf  kilometer tot een halve marathon, lopen allemaal door het gebied van het Eiland van Schalkwijk. Start en finish liggen aan de Jonkheer Ramweg bij Restaurant Jonkheer de Ram in Schalkwijk.

Carmen Kienhuis van Stichting De Linieloop: “Nieuw dit jaar is dat we samen met Soesenso Outdoor Challenge een trainingsprogramma organiseren in de aanloop naar 30 juni. Dit programma is vooral bedoeld om de minder ervaren hardlopers en de geïnteresseerden zonder ervaring te trainen en zo in beweging te krijgen. Wij bieden daartoe een prachtig pakket aan voor een hele mooie prijs. Voor slechts € 54,00 p.p. krijg je 12 trainingen van een deskundige trainer, een toegangskaart voor de Linieloop, inclusief lunch en kun je 10% korting krijgen op hardloopschoenen en -kleding. De training vindt wekelijks plaats op dinsdagavond 20.00 uur, vanaf dinsdag 9 april a.s. Op onze websitepagina www.linieloop.nl/soc-training/ zijn alle details te vinden en kun je je inschrijven. Met hulp van Soesenso word je in 12 sessies klaargestoomd om op 30 juni tijdens de Linieloop te kunnen vlammen.”

Ed van Viegen, lid van de Lionsclub Houten vult aan. “Wij zijn trots om Stichting Linieloop te kunnen ondersteunen. Wij voeren het thema “Houten in Beweging” al meerdere jaren. Zo organiseerden wij al twee keer de beklimming van de Grand Ballon en de Vier Kernen fietstocht door de gemeente Houten. Dit jaar helpen we Stichting Linieloop. Een heel mooi evenement! Een groot aantal van onze leden zal zelf gaan hardlopen of wandelen. Samen maken we er een prachtig sportief evenement van, voor en door inwoners van de gemeente Houten. Dat past volledig in ons thema “Houten in Beweging”.

De 3e Linieloop vindt plaats op zondag 30 juni. Trainingen starten al op dinsdag 9 april a.s.