• Lars met gesponsorde spullen

    F.J.M van Batenburg

Lars trekt aandacht ADIDAS

10-02-2019, 15:44 | Lezersnieuws | Ferry

Lars du Pree is net vijftien jaar en speelt padel bij LTV De Doordraaiers. Na vorige bij het Open Toernooi Tennis bij LTV De Doordraaiers in aanraking gekomen te zijn met deze sport  tijdens de opening van de padelbanen was hij meteen verkocht. Na al eerder gestopt te zijn met tennis is hij ook met voetbal gestopt en speelt inmiddels al een jaar met veel plezier padel voornamelijk de volwassenen.

 Padel is een van de snelst groeiende sporten. Het is een combinatie tussen tennis en squash en wordt als dubbel gespeeld op een tennisveld van 10x20m omgeven door een glazen wand en gaas. De bal die gebruikt wordt is vergelijkbaar met een tennisbal. Hierdoor is het ook weer unieke sport geworden met specifieke technieken en tactieken.

Na met zijn vader bij de diverse finales in de twee klasse, toernooiwinst in de 2e klasse, en ongeslagen kampioen met zijn team van LTV De Doordraaiers speelt Lars inmiddels in de eerste klasse toernooien en competitie. Ook hier heeft hij al diverse partijen met zijn vader gewonnen. Lars is inmiddels opgeklommen naar de 90e plek op de NPB-ranglijst. Als beloning voor zijn harde trainen en goede houding op de baan heeft ADIDAS PADEL NEDERLAND/Padelbouw hem een sponsorcontract aangeboden voor het  komende jaar en voorzien van onder andere rackets, tas, en kleding om zich verder te ontwikkelen. Lars bedankt ADIDAS PADEL NEDERLAND/Padelbouw voor het vertrouwen.