Inschrijving Houtense cafedrive 2018

12-03-2018, 00:23 | Lezersnieuws | Ren?

Op zaterdag 12 mei 2018 organiseren de samenwerkende bridgeclubs  Bod84  en B.C.Houten de 15e Houtense Cafédrive. We durven nu al goed weer te voorspellen op die dag want dat hoort inmiddels bij de traditie. U ziet ongetwijfeld regelmatig trimmers hun rondjes hardlopen in en om Houten. Hoewel je dat niet meteen zou zeggen, is dát ook precies wat die bridgers doen tijdens hun cafédrive: bridge is fitness voor je hersenen! In de cafédrive spelen bridgers 7 ronden in 6 verschillende horecagelegenheden rond het sfeervolle dorpsplein in Houten. Halverwege het toernooi krijgen de bridgers een lunch aangeboden in de horecagelegenheid waar ze op dat moment ingedeeld zijn. Het programma begint om 10:00 uur met een ontvangst in de grote suite van restaurant de Roskam en eindigt daar ook rond 17:30 met de prijsuitreiking en afsluitende borrel.

Deze bridgedrive is een absolute aanrader. Niet alleen is het een buitengewoon gezellige drive, maar zoals hierboven al gezegd is bridgen ook nog eens een uitstekende manier om uw hersenen gezond en scherp te houden. Wees er snel bij want de ervaring leert dat het maximum aantal deelnemers (98 paren) zeer snel bereikt is. Eigenlijk is de enige reden waarom u niet mee kunt doen misschien het feit dat u onverhoopt nog niet kunt bridgen. In dat geval is dit berichtje een goede aanleiding om daar nu eens verandering in te brengen. In het najaar starten ook in Houten weer beginnerscursussen bridge. Niet alleen goed voor uw hersenen maar zéker ook minstens zo goed voor uw sociale contacten!

De open inschrijving voor de cafédrive begint op 17 maart 2018, via de website van Bod84: http://bod84.nl/drives/cafedrive/

Uw inschrijving is pas definitief als het verschuldigde bedrag van 42,50 per paar (inclusief lunch) is ontvangen op de bankrekening, die op de website vermeld staat.