• Poster Expositie

    Ineke Graamans

Houtense Kunstfietsdagen 29 en 30 juniBent u nieuwsgierig naar de kunstwerken van Houtense kunstenaars? Fiets zaterdag en zondag tuss

15-06-2019, 22:06 | Lezersnieuws | Maria

Houtense Kunstfietsdagen 29 en 30 juni

Bent u nieuwsgierig naar de kunstwerken van Houtense kunstenaars? Fiets zaterdag en zondag tussen 12.00 en 17.00 uur langs expositieruimten en ateliers tijdens de kunstfietsdagen. De kunstenaars van Kunst om de Hoek verheugen zich op uw bezoek zodat ze u kunnen laten zien wat zij maken en daarbij vertellen wat hen inspireert en hoe zij te werk gaan.

Schilders, fotografen, beeldhouwers, keramisten, sieradenmakers en glaskunstenaars bogen zich dit jaar over het thema Fragmenten. Laat u verrassen door een grote diversiteit aan kunstvormen geïnspireerd op één thema.

Centrale expositie    
In Theater Aan de Slinger is tijdens het kunstfietsweekeinde vanaf vrijdagavond een centrale expositie te zien met van bijna alle deelnemende kunstenaars een representatief kunstobject. Deze centrale expositie is een goed startpunt voor uw rondgang langs de ateliers en expositieruimten waar de kunstenaars meer van hun kunstwerken tonen en met u in gesprek gaan.

Feestelijke opening op vrijdagavond 28 juni 20.00 uur  
De opening van de kunstfietsdagen wordt dit jaar feestelijk omlijst met muziek en dichtkunst in Theater Aan de Slinger. U bent van harte uitgenodigd om de kunstenaars daar te ontmoeten waarna we u graag terugzien op de expositielocaties.

Kijk ook op http://www.kodh.nl/kunstfietsdagen/