HAR Houten houdt huurdersenquête en lanceert website!

02-07-2018, 00:39 | Lezersnieuws | Marlous

Weet u dat er in Houten een HuurdersAdviesRaad Houten (HAR) is? HAR Houten draagt het huurdersperspectief uit op beleidsniveau en komt zo op voor de belangen van huurders van Viveste. Dat kan de HAR alleen doen wanneer ze weet wat de ervaringen van huurders zijn en wanneer huurders ze weten te vinden.

Daarom krijgen alle huurders van Viveste de komende week een brief in de bus met het verzoek op internet een enquête in te vullen. Deze gaat over de woonervaring van huurders op het gebied van onderhoud en energiebesparing. De resultaten van de enquête neemt de HAR mee in de jaarlijkse prestatieafspraken die ze met Viveste en de gemeente Houten maken.

Tegelijk met deze huurdersraadpleging lanceert HAR Houten ook haar website: www.harhouten.nl. In september worden de enquêteresultaten via deze website gepubliceerd maar ook via Facebook en per mail. HAR Houten is telefonisch bereikbaar voor huurders die niet direct thuis zijn op het internet. Zij helpt natuurlijk graag bij het invullen van de enquête. Hoe meer huurders deze invullen, hoe beter de HAR de huurders van Viveste kan vertegenwoordigen!