Gitaarduo DEWITT 12 mei op het Waterfort

05-05-2018, 22:49 | Lezersnieuws | Paul

Tijdens de open dag van Waterfort Lunet aan de Snel in Schalkwijk zorgt akoestisch gitaarduo DEWITT voor de muzikale omlijsting. Het duo, bestaande uit Joost Aanstoot en Bram Peek, maakt onderdeel uit van de Utrechtse band DEWITT, die in 2018 een serieuze stap wil zetten op weg naar een groter publiek. De formatie presenteert 26 mei hun EP vol nieuw materiaal en brengt een mix van Pop, Rock, Blues en Folk.

Als duo deed DEWITT in de zomer van 2012 een kleine tour door Engeland, waar zij veel successen hadden met een serie optredens in Salisbury en Londen. Het hoogtepunt was een set in de ‘Legendary’ 12 Bar Club in Denmark Street in Londen. Daar bevond DEWITT zich in goed gezelschap, want grootheden als Damien Rice, Katie Melua, Seasick Steve, Martha Wainwright en Keane betraden daar regelmatig het podium. De afgelopen jaren heeft DEWITT hard gewerkt aan hun live reputatie door succesvolle optredens op verschillende podia door het hele land. Als duo én als voltallige band gaan zij in 2018 weer volop spelen door heel Nederland.

Er is op de open dag ook een expositie in het kader van de Week van ons Water te bezichtigen. Deze expositie op het Waterfort is tot stand gekomen met medewerking van Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden en waterbedrijf Vitens. Tevens geeft de stichting een impressie van de projecten die op en rond Lunet aan de Snel ontplooid gaan worden. U bent welkom op zaterdag 12 mei tussen 13.00 en 18.00 uur. Locatie: Lunet aan de Snel, Lekdijk 56b, Schalkwijk.

Meer weten over DEWITT?  www.dewitt-music.com