• G hockeyers kampioen

    Annette Stolk-de Vries

G-hockeyers HC Houten kampioen!

24-03-2019, 18:08 | Lezersnieuws | annette

HOUTEN Door alle wedstrijden te winnen zijn de G-hockeyers van HC Houten kampioen geworden. Een geweldig resultaat waar de spelers, trainers, ouders en alle supporters natuurlijk ongelooflijk trots op zijn. In een competitie tegen andere teams uit de regio werden in zes wedstrijden maar liefst achttien punten gehaald. Het kampioenschap is gevierd met taart en limonade. Bovendien ontvingen alle spelers een medaille en kreeg het team een beker uitgereikt.

TRAININGEN Deze toppers trainen iedere zaterdagochtend van 10.15 uur tot 11.15 uur op veld 3 van HC Houten aan de Groene Hoon 1 te Houten. Het G-hockey team bestaat uit kinderen die niet kunnen hockeyen met leeftijdsgenoten binnen een regulier team. Het doel is om spelenderwijs de basisvaardigheden van hockey te leren. Behalve hockey staan deze trainingen ook in het teken van samen bewegen en spelletjes doen. Samen plezier hebben staat voorop.

VAN HARTE WELKOM In de komende weken zal het team nog een mini-competitie spelen tegen Shinty en Fletiomare. U bent van harte uitgenodigd eens een kijkje te komen nemen. Meer informatie over G-hockey bij HC Houten vindt u ook op de website van de vereniging: www.hchouten.nl .