• Frida Hengeveld

    F. Hengeveld

Frida Hengeveld versterkt Huizenga van der Brugge om nog meer expertise binnen onderwijs te bieden

02-11-2017, 14:10 | Lezersnieuws | Huizenga van der Brugge

2 november 2017 - Frida Hengeveld is vanaf 1 november jl. aan de slag gegaan als associé bij Huizenga van der Brugge, bureau voor interim management en leiderschapsontwikkeling in het onderwijs. Zij deelt haar zeer ruime ervaring als bestuurder binnen het onderwijs en kan ingezet worden om haar kennis en ervaring toe te passen tijdens adviestrajecten, tijdelijke opdrachten en Meet & Learn-bijeenkomsten.

Frida is voor velen in de onderwijswereld geen onbekende. Zij heeft de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd en onderwijs breed diverse bestuurlijke functies vervult w.o. bij AOC De Groene Welle, Summa College en Drenthe College. Ze is actief geweest in het bestuur van de MBO Raad, heeft als coördinerend inspecteur Hoger Onderwijs gewerkt en is toezichthouder in het PO bij de Stichting PROO.

Frida is een ervaren bestuurder binnen het onderwijs, zowel binnen vo, mbo als hbo. Door haar visie op het gebied van veranderingen in cultuur en stijl van leiding geven kan zij op coachende wijze als consultant/adviseur fungeren en het eigenaarschap binnen teams versterken. Zo verbindt zij onderwijsinhoud met de onderwijsorganisatie. Haar ervaring kan ingezet worden bij interim-opdrachten op bestuurlijk niveau of directieniveau, bij coaching werkzaamheden en/of begeleiding van CvB/directie, maar ook bij organisatieveranderingstrajecten en consultancywerkzaamheden.

De visie van Frida op onderwijs, organisaties, leiderschap en verandering sluit aan bij de visie van Huizinga en van der Brugge. Daarom verwachten wij dat de samenwerking een meerwaarde biedt om onze klanten in het onderwijs optimaal te ondersteunen.

------------------------------------------------

Sinds 2002 richt Huizenga van der Brugge zich op interim-management en leiderschapsontwikkeling in het onderwijs. Niet alleen op organisatieniveau, maar ook in teamverband en op persoonlijk vlak.

Wij helpen mens én organisatie een stap verder in leiderschapsontwikkeling, door interim-management, training, coaching of procesbegeleiding. Al onze ervaren interim-managers hebben een bewezen track record als specialist in het onderwijs. Door hun brede kennis en inzetbaarheid is er altijd iemand die precies past bij uw vraag. Want net als u willen wij geen enkele twijfel hebben over de goede afloop.