• Logo Cultuurnacht Houten

    Willem van Rooij Concept

Een nieuw jaar, een nieuwe cultuurnacht.

18-01-2019, 13:14 | Lezersnieuws | Willem

Een nieuw jaar, een nieuwe cultuurnacht.

 

Na ons succesvolle 12,5-jarig jubileum afgelopen oktober gaat de Cultuurnacht Houten een nieuwe fase in met nieuwe gezichten, een nieuw logo en een nieuw thema voor 2019. Graag stellen wij onze bestuursleden aan je voor, vertellen je wat over het nieuwe logo en verklaren ons nieuwe thema.

 

Naast een aantal vertrouwde gezichten bij de cultuurnacht; Petra van den Kieboom (programmering), Joop Weerheim (programmering), Ronald Verbeek (webmaster), André van der Weijden (penningmeester) en John van Wijngaarden (voorzitter a.i.), stellen we graag een aantal nieuwe bestuursleden aan je voor: John van Amerongen (secretaris), Rogier van Bijlevelt (relatiebeheer/sponsoring) en Willem van Rooij (communicatie).

 

Ook onze uitstraling naar buiten toe hebben we een nieuw gezicht gegeven met een gloednieuw logo. Het zwart en geel zijn gebleven en het ‘vrijkaartje’ is iets minder prominent zichtbaar. Het nieuwe logo is al even eenvoudig als duidelijk. Waar kunst vaak met een grote ‘K’ wordt aangeduid, schrijven we cultuur voortaan met een grote ‘C’. Laat die halve cirkel nou ook nog een (halve) maan voorstellen, waarmee we het begrip ‘nacht’ ook meteen gevisualiseerd hebben. Het logo is ontworpen door mede-bestuurslid Willem van Rooij, Concept & vormgeving.

 

Cultuurnacht Houten Verlicht

Zoals ieder jaar heeft de Cultuurnacht Houten ook dit jaar weer een thema, de kapstok waaraan we alles ophangen. Met 2019 als Rembrandtjaar in ons achterhoofd (meester van het licht) hebben we gekozen voor ‘Verlicht’. Een breed thema waarmee we vele kanten op kunnen. Verlicht vanwege vernieuwende denkbeelden. Verlicht vanwege betere zichtbaarheid. Verlicht vanwege het lichte en luchtige karakter. Verlicht vanwege de goede toegankelijkheid - we zijn nog steeds GRATIS! En verlicht vanwege onze duidelijke visie. Last but not least, verlicht door de heldere maan uit ons nieuwe logo. Kortom: cultuur verlicht - verrijkt - je leven!

 

Geniet ervan op zaterdag 30 maart aanstaande op ca. 20 locaties in het oude dorp, in het theater, in de katholieke kerk en in wijk- en cultuurcentrum Schoneveld, vol muziek (van pop tot klassiek), dans, toneel en poëzie.

 

Kijk op www.cultuurnachthouten.nl