• Logo Linieloop

    Jos Brouwer

De routes van de Linieloop 2019 zijn bekend

21-05-2019, 16:54 | Lezersnieuws | Ed

Over goed 7 weken is het zo ver: dan gaat de Linieloop in Schalkwijk weer van start. Dit jaar op zondag 30 juni 2019. De Linieloop biedt recreatief hardloop- en wandel vermaak voor volwassenen en kinderen. Dit jaar bieden we maar liefst zeven disciplines aan waaruit gekozen kan worden, dus voor elk wat wils. Alle routes, behalve de Kidsrun, zijn nu bekend en te vinden op www.linieloop.nl. De route van de Kidsrun houden we nog even geheim!

Joost van de Velden van Stichting Linieloop is verantwoordelijk voor de routes. Joost: “Het is best een puzzel om alle routes te peilen en uit te zetten. Bovendien hebben we als organisatie de lat dit jaar weer wat hoger gelegd door nog meer keuze te bieden aan de deelnemers. Zo is de Urban Kidsrun nieuw. Kinderen kunnen door gebouwen rennen en komen onderweg de nodige obstakels tegen. Ook is de semi-trail run ten opzichte van de vorige editie gewijzigd. Een mooie route waarbij deelnemers over klompenpaden en door uiterwaarden zullen rennen. Tenslotte hebben we de halve marathon afstand aan de Linieloop toegevoegd, zodat ook de lange afstandslopers aan hun trekken komen. Ik ben er trots op dat we dit zo weer neerzetten.”

Alle disciplines op een rij: voor de wandelaars is er keuze uit een mooie wandeltocht van 5 km of 11,5 km. Voor de hardlopers is er keuze uit 5 km, 10 km en 21 km en een semi-trail van 15 km. Voor de kinderen bieden we dit jaar de Urban Kidsrun van 1,5 km aan.

De 3e Linieloop, met start en finish bij Restaurant Jonkheer De Ram, vindt plaats op zondag 30 juni. Inschrijven kan per direct op www.linieloop.nl/inschrijven en kost € 3,00 per kind voor de Kidsrun. Volwassenen betalen € 19,50 per persoon (incl. koffie/thee en lunch).