• Prinses Yvonne en overige (jeugd-) raadsleden

  A. Eindhoven
 • Raadsleden en jeugdraadsleden

  A. Eindhoven
 • Dansmariekes

  A. Eindhoven
 • Noa Koot leert de dansmariekes een dansje

  A. Eindhoven

De Laetste Stuyver draait op volle toeren!

10-01-2019, 20:36 | Lezersnieuws | Angela

Het carnavalsseizoen is al ruim 2 maanden aan de gang en in ‘t Goy kunnen we dat al goed merken. De Dansmariekes van de Laetste Stuyver zijn al flink aan het oefenen. Donderdag 10 januari bracht een delegatie van de volwassen raad: inclusief prinses Yvonne én de jeugdraad een bezoekje aan de oefenavond. De meiden doen zo hun stinkende best om een mooi dansje in te studeren, die mogen best een keer flink aangemoedigd worden. Een leuke en gezellige gelegenheid voor jong en oud, om elkaar weer een keer te ontmoeten.

Noa Koot traint de dansmariekes en wat extra leuk is om te vermelden: dit doet zij als stageopdracht voor haar opleiding. Noa heeft met het trainen van de dansmariekes een leuke stageopdracht binnen gesleept en de vereniging heeft met Noa een (bijna) professionele trainster binnen gesleept, win-win!

De vereniging heeft veel zin in het feestweekend. Noteer de data alvast in uw agenda en let op, er is wel wat gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren! Zo is het ‘senioren-carnaval’ (Gouwe Ouwe), inclusief de sleuteloverdracht dit keer niet op vrijdag, maar op zaterdag. Alle feesten worden weer in onze vertrouwde Residentie gevierd. Huize den Eng, Beusichemseweg 106, ‘t Goy.

Vrijdag 1 maart, 21.00 uur Themafeest ‘G’

Zaterdag 2 maart, 19.00 uur Gouwe Ouwe, inclusief Sleuteloverdracht. Aansluitend, vanaf 21.30 uur, Groot carnaval.

Zondag 3 maart, 11.30 uur opstellen optocht. Aansluitend aan de optocht is Kleintje Carnaval.

Maandag 4 maart, 20.00 uur is de Slotavond gepland.

Volg ons ook op Facebook @LaetsteStuyver