• Jubileum knutselclub Schalkwijk

    Truus Gerritsen

De Knutselclub Schalkwijk bestaat 10 jaar!

14-12-2016, 12:00 | Lezersnieuws | Truus Gerritsen

Om de 14 dagen wordt er in Schalkwijk in cultuurcentrum de Wiese op maandagmiddag (om de week) al tien 10 jaar geknutseld.

Georganiseerd door een aantal vrijwilligers worden, onder het genot van een kopje koffie of thee, mooie kaarten gemaakt en wordt er gezellig bijgepraat.

Vanwege haar 10-jarig bestaan wilde de knutselclub iets bijzonders doen en is de organisatie op zoek gegaan naar sponsors.

Middels de donaties van Caritas en Het Rode Kruis is het jubileum feestelijk gevierd. Iedereen had een hoedje opgezet, er werd een glaasje gedronken en Martijn van der Gun van de Wiese verzorgde een warme lunch en aansluitend koffie met lekkernijen.

Ook werd er een "hoedje op/hoedje af-quiz gespeeld. Tot slot ging ieder met een prijsje en een kerstpakket zeer voldaan naar huis.

We willen de sponsors dan ook heel erg bedanken!!

Wij hopen dit met elkaar nog wat jaartjes voort te zetten. Ben je verbonden met Schalkwijk en wil je ook gezellig komen knutselen dan ben je van harte welkom, om de week, op de maandagmiddag in de Wiese. Voor informatie: Truus Gerritsen: 030-6011789 of Nellie Vernooy: 030-6011846