De juiste kleur voor jou!

15-03-2019, 11:31 | Lezersnieuws | Fleur

Op zaterdag 30 maart wordt in het Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld, de workshop ‘De juiste kleur voor jou!’ gehouden. De workshop duurt van 10.00 tot 12.00 uur.

Heb je ook kleding in je kast hangen met het prijskaartje er nog aan? In de winkel leek het zo leuk, maar thuis voel je je er toch niet prettig in? Grote kans dat de kleur niet bij je past. Het is belangrijk dat de kleren die je draagt passen bij jouw type huidskleur en de kleur van je haar en ogen.

In deze workshop laat Marion van Kerkhof zien op welke manier kleur kan betekenen voor jou. Door haar  jarenlange ervaring zal ze je helpen hoe je de goede kleur bij jouw uiterlijk kunt herkennen. Bij de cursus is een persoonlijk kleurenkaartje te koop waarop 17 kleuren staan afgebeeld die het beste bij jou passen.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Kijk dan op www.vanhoutenenco.nl of neem contact op met Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30 tot 12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: info@cursusenco.nl. Langskomen kan ook: Huis van Houten, Onderdoor 160. Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.