• eigen modelbaan

    Dirk Jan Oudshoorn

De Houtense modelspoorclub is op het juiste spoor

31-01-2019, 16:35 | Lezersnieuws | Dirk Jan

De Houtense modelspoorclub heeft onderdak gevonden.

Na de oproep in het Groentje eind vorig jaar ontvingen we het verheugende bericht dat er een mooie ruimte voor ons beschikbaar was.

We zijn erg gastvrij ontvangen en houden nu wekelijks clubavond in de eigen clubruimte in Houten.

Geweldig om zo samen met de hobby bezig te kunnen zijn. Nu we daadwerkelijk zijn begonnen is dit initiatief van een droom in werkelijkheid overgegaan.

Het te bouwen thema is station Houten en omgeving in de zeventiger jaren van de vorige eeuw in de schaal 1 op 87. Dus met het oude station van Houten nog in de oorspronkelijke functie en plek.

Mochten er lezers zijn die foto materiaal uit die periode hebben van het station met omgeving van het spoor er op, u maakt ons blij met een afdruk daarvan.

We kunnen zeker nog leden gebruiken. Twijfelt u nog? Twijfel niet langer. Doneren mag ook natuurlijk maar zelf in een ontspannen setting werken aan modelspoor en daarbij kennis uitwisselen is een absolute aanrader.

Onze naam is veranderd in modelspoorvrienden Houten.  Dat is natuurlijk niet voor niets. We willen een gastvrije club zijn waar plezier beleven aan de hobby de boventoon voert.

Voor inlichtingen stuur een mailtje naar diedzjee@wxs.nl Tot gauw!   Dirk Jan Oudshoorn