Cursus Frans

15-03-2019, 11:30 | Lezersnieuws | Fleur

Wil jij beter Frans kunnen lezen?  Dat kan nu ook bij Cursus&co! Op woensdag 3 april start de Cursus Frans ‘Lire, ça fait plaisir! De cursus wordt gegeven door Karin Resing in Huis van Houten.                                                                                   

Lezen is een van de fijnste en beste manieren om je een taal eigen te maken in je eigen tempo. In acht weken tijd maak je, van 10.00 tot 11.30 uur, kennis met de Franse taal door het lezen van (werk)woorden en alledaagse uitdrukkingen. We lezen thuis elke week een hoofdstuk uit het boekje: “Lettres de mon moulin”, van Alphonse Daudet. Niveau A1. Tijdens onze lessen komen inhoud en uitspraak volop aan bod, waardoor we ons meer in de taal verdiepen. Het boekje bevat ook culturele informatie en grammatica-opdrachtjes. Daarnaast ontvang je een audio-CD!

Je kunt zich voor deze cursus inschrijven als je minstens middelbare school Frans hebt gehad. Ook ben je daarna nog regelmatig met de Franse taal bezig geweest.

Wil je meer informatie of direct aanmelden? Kijk dan op www.vanhoutenenco.nl of neem contact op met Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30 tot 12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: info@cursusenco.nl. Langskomen kan ook: Huis van Houten, Onderdoor 160. Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.